*3* Een virtuele nieuwjaarsborrel, Ruggengraatloos 2013 gewenst, bijdrage van Karin

Gepost op 1 jan 2013 door Linda Kwakernaat in Feestdagen, gastbloggen, persoonlijk / 5 Comments

Ruggengraatloos 2013 gewenst.
Een digitale Nieuwjaarsborrel, altijd voor in.
Makkelijker ook want ik hoef me geen zorgen te maken over wat ik ga aantrekken, wie ik tegenkom, waar ik niet over kan praten en tegen wie ik aardig moet zijn of wie ik af mag blaffen.
Ik weet wat goed voor me is, echt, dat weet ik heel goed..

Roken….afgelopen januari startte ik in een nieuwe baan, en daar staan de rokers ofwel voor schut in de parkeergarage ofwel ze zitten in een aquarium (nicotheek). Dus ja stoppen is dan handig.
Welgeteld een maandje volgehouden.
Afvallen…eigenlijk ben ik te zwaar…eigenlijk zeg maar gerust…Karin, je bent ruim 10 kilo te zwaar. Afvallen zou dus wel handig zijn. Ook bij de nieuwe baas is echter een top kantine….broodje kaas?
Niet drinken….lekker zo’n wijntje bij thuiskomst, het eten, na 10 uur ’s avonds. Niet doen….is ook makkelijker getikt dan gedaan.
Meer bewegen… Werkplek op rij-afstand…dus in en uit de auto. Zwemmen dat zou ik gaan doen…baantjestrekken. Nope, ook dat is niet gelukt.

Voor mezelf opkomen, keuzes maken, niets uitstellen, plannen, elke dag bloggen, contacten onderhouden, de relatie opkrikken, vaker seks hebben, alles achter mijn kont opruimen, mijn mailbox schonen, een boek schrijven….

Vooralsnog ben ik eigenlijk een luie, slappe, ruggengraatloze loserin
Een ding scheelt…ik ben bij lange na niet de enige, toch????

Ruggengraatloos

Kom maar door met de oliebollen, bubbels en een lekkere sigaret…virtueel of in het echt.
Gelukkig Nieuwjaar

Deze gastblog is een bijdrage van Karin, Karin Blogt
Op twitter @karinwinters

Tags: , , , , ,

Divider

5 responses to “*3* Een virtuele nieuwjaarsborrel, Ruggengraatloos 2013 gewenst, bijdrage van Karin

  1. Karin, wat heb ik van je genoten afgelopen jaar, on en off line, jij en je blogs \ijn een ware aanwinst in mijn leven en ik heb ontzteend genoten van onze Oudejaarsavond Conference mét vet keyboard, sopje en al,. Jij bent mijn ware oliebollen koninging en ik hoop je in 2013 heel veel mee te maken!
    xc

  2. Ach joh.. voornemens van deze omvang moet je ook niet hebben. Gewoon elke week iets doen wat echt belangrijk is en ook zo voelt. niet omdat je het gevoel hebt dat je dat doet voor anderen.

    Enne… of je dat nu wel of niet doet. Online hier altijd welkom.

    Happy new yvar!

    Henk

Geef een reactie