#50books – vraag 6: Ben jij een muzieklezer?

Gepost op 17 feb 2013 door Linda Kwakernaat in #50books, boeken / 15 Comments

#50books – vraag 6

Ben jij een muzieklezer?

Absoluut niet, muziek luister ik.
Zet het op mijn I-pod, en als ik er iets over wil weten zoek ik het op internet op.
Laat ik één uitzondering maken en wel voor de Beatles!
Het is ook het enige boek met betrekking tot muziek, wat in mijn bezit is.
Gekregen van mijn meiden.

Update: na oa een comment van Jenneke.
Door de *nog steeds niet afwezige* koorts zit ik niet op te letten!
Ik kijk wel muziek! Dvd’s
En zoals Jen in haar comment zei:

Het ligt er denk ik aan wat je met ‘muzieklezer’ bedoeld. Bedoel je inderdaad boeken lezen over muziek, dan ben ik geen muzieklezer. Maar als je gaat praten over bewust luisteren naar songteksten, ze lezen, er over nadenken, dan ben ik inderdaad wel heel bewust een muzieklezer.

Tja daar kan ik alleen nederig op antwoorden: Je hebt gelijk!!!
Ik eigenlijk ook !

#50books : Elke week op zondag word er een nieuwe boekvraag gepost.
Die door iedereen vrij mag worden ingevuld.
Het is een initiatief van Peter

Tags: , ,

Divider

15 responses to “#50books – vraag 6: Ben jij een muzieklezer?

 1. De enige boeken die ik gelezen heb over muziek zijn die boeken van Nijgh en Van Ditmar en dan alleen maar een of twee teksten eruit. Ik heb ze meer als naslagwerk.

  Beterschap Linda!

 2. oma

  Ha Linda,

  De meeste informatie over muziek haal ik van het internet.
  Maar soms is er een boek dat je wel wilt hebben. oma

 3. Jenneke

  Het ligt er denk ik aan wat je met ‘muzieklezer’ bedoeld. Bedoel je inderdaad boeken lezen over muziek, dan ben ik geen muzieklezer. Maar als je gaat praten over bewust luisteren naar songteksten, ze lezen, er over nadenken, dan ben ik inderdaad wel heel bewust een muzieklezer.

Geef een reactie