Coldplay, een waanzinnige avond!

Gepost op 8 sep 2012 door Linda Kwakernaat in familie, muziek, persoonlijk, you tube / 14 Comments

Coldplay

Ik weet het de tickets werden al heel lang geleden verkocht. Persoonlijk voelde ik me toen niet al te best, en het idee van open air, het Malieveld, en de hele avond staan trok me niet zo aan. Geen tickets dus. Ergens wist ik dat ik zou gaan, maar ja ik hou niet van dat vage gezeur, dus zou het wel via een live-stream volgen.

Ik weet het ik ben gek! Maar we hadden contact, en ik geloofde hem. Daarnaast kon ik zijn volledige twitter-profiel zien, en heeft hij net zoals ik Mojo gebeld ivm ID. Right, heb de gok genomen en vertrouwde hem 🙂 mede omdat hij uit Maastricht komt!! De weersvoorspelling was waanzinnig , pfffffff ….

Vier kaartjes, en we besluiten om met zijn vieren te gaan, Henk, Iris , Merel en ik. Wel een uniek moment, en  …. I’ve got that feeling in my stomach! We besluiten om met de auto naar Zoetermeer te gaan , en vandaar met de trein naar Den Haag. Niet zo dom. Ondanks de files waren we op tijd, na nog even in Zoetermeer gegeten te hebben.

Coldplay , trein

Genieten, alleen de voorpret is al goud waard! En dan Den Haag, toch nog wel even spannend. En ………. tataaaaaaa we zijn binnen!!!!!!

Coldplay , Malieveld

Nog even een hapje en een drankje , en wachten op Coldplay! Het voorprogramma zal reuze intressant geweest zijn , maar kon ons niet boeien . En eindelijk, eindelijk ……

Coldplay, Malieveld Den Haag

Daar waren ze,  eindelijk!

httpv://youtu.be/qnS1l138m-0

 Waanzinnig wat een concert! het was a kind of best off, Praktisch alle hits kwamen voorbij.

 httpv://youtu.be/jUjZugoP7L8

Overdreven om te zeggen dat we genoten hebben?? Buiten dat was het een super family-moment!

Coldplay , Malieveld , Den Haag

De beslissing om de auto in Zoetermeer bij een P+R te zetten bleek niet verkeerd , lol , na het concert waren we zo terug in Zoetermeer. De auto in en naar huis. Niks geen problemen, geen file, kortom wij kijken terug op een zalige avond!!

Tags: , , , , , , , ,

Divider

14 responses to “Coldplay, een waanzinnige avond!

 1. oma

  Ha Linda,

  toch een heel fijne avond gehad met je meiden.

  Ze waren op het nieuws met het nummer oh oh Den Haag, of was dat bij een andere avond. oma

  ot, zag je reactie niet staan bij de log, maar er komen soms wel meer dan 180 spamberichten binnen en probeer zo zorgvuldig mogelijk te zijn.

  Meestal kijk ik de mail en reactie op de weblog na, maar het kan wel eens mis gaan.

  • Klopt ze speelden o o Den Haag!

   Maar dit zijn onze fotos en filmpjes!

   beetje orgineler en persoonlijker dan de andere opnames (hoop ik)

Geef een reactie