Conflict door Susan Moonen | Een Boek review

Gepost op 9 okt 2014 door Linda Kwakernaat in boeken, Reviews / 5 Comments

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Conflict door Susan Moonen | Een Boek reviewConflict by Susan Moonen
Published by De Crime Compagnie on 30 august 2014
Genres: Adult Fiction, Romance, Thriller
Pages: 222
Format: Paperback
Source: De Crime Compagnie
Goodreads

Is hun vriendschap sterk genoeg om het verraad te overleven?
Eva en Lotte zijn al sinds de kleuterschool onafscheidelijk. Hun vriendschap is de wereld. Lotte is getrouwd en moeder van een tweeling. Eva werkt bij een bank en woont samen met Johan, een makelaar in onroerend goed. Dan worden er in Ravenstein, het stadje waar de vriendinnen wonen, dode vrouwen gevonden. De ontzielde lichamen zijn gemarteld, de lompheid van de verkrachtingen is ongekend. Al snel na de vondst ontdekt Eva iets verschrikkelijks. Het gaat haar voorstellingsvermogen volledig te boven. Ze verzet zich tegen de waarheid, maar de feiten stapelen zich op. Hoe kan ze haar vriendin Lotte beschermen?

stickers-Review

Conflict is een makkelijk vlot te lezen boek. Het word door drie personages vertelt : namelijk door Eva, de dader en Stijn, de collega van Eva. Leuk effect is dat als de dader aan het woord is, de tekst cursief gedrukt is. Vanaf het begin kabbelt het verhaal een beetje voort. Mij was het al heel snel duidelijk wie de dader was, wat mijn leesplezier wat verminderde. Maar het verhaal wist me toch weer te pakken te krijgen en in no time had ik het uitgelezen.
Wel werkte Eva me op mijn zenuwen. Een beetje peper in der …. zou geen kwaad kunnen. In een film vind ik een acteur goed spelen als hij zulke neigingen bij me oproept en dus geef ik de credits aan Susan Moonen voor het oproepen van mijn irritatie.
Een aanrader voor een vakantie.

Tags: ,

Divider

5 responses to “Conflict door Susan Moonen | Een Boek review

  1. Mooie dame ook, maar dat heeft niets met het boek te maken 😉 Ik weet liever niet al snel wie de dader is. Misschien kan ze daar in haar volgende boek mee rekening houden.

    Love As Always
    Di Mario

Geef een reactie