De Glazen Troon door Sarah J. Maas | Een Boek Review

Gepost op 3 mrt 2015 door Linda Kwakernaat in boeken, Reviews / 2 Comments

De Glazen Troon door Sarah J. Maas | Een Boek ReviewDe Glazen Troon by Sarah J. Maas
Also by this author: De donkere kroon, Hof van doorns en rozen, Erfgenaam van Vuur, Hof van Mist en Woede
Series: Throne of Glass #1
Published by De Boekerij on April 8th 2014
Genres: Fantasy, Romance, Young Adult
Pages: 384
Format: Paperback
Goodreads

Ze wordt door twee mannen bemind.

Het hele land vreest haar.

Alleen zij kan het koninkrijk redden.

Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven.

stickers-Review

Wat een verhaal! Van het begin tot het einde heb ik geboeid zitten lezen, ik werd onmiddellijk door De Glazen Troon gegrepen. Het loopt als een trein, eigenlijk als een TGV! En je moet en zal weten….
Wel ik heb direct deel twee, De donkere kroon gekocht!

Hoofdpersoon in het verhaal is Celeana, een supersterk persoon met een duistere kant. Die moet ze hebben want ze is immers sluipmoordenaar? Ik hou van sterke stoere slimme *niet perfecte* geheimzinnige vrouwen! Vrouwen met een groot geheim. En niet alleen Celeana is een leuk en interessant personage, ook Dorian, Chaol en Nehemia hebben mijn volle aandacht.

Van mijn meiden moest en zou ik dit boek lezen. En hun aanraders zijn meestal ook aanraders, maar hier had ik me niet op voorbereid. Dit boek zit vol met spanning, actie, intriges, romantiek, en zelf een beetje magie.
Het is op een geweldige manier geschreven. Daarnaast heeft het ook nog eens een pakkende cover foto.
Als je nagaat dat hierna nog vijf delen komen, joepieee. En dit boek had ik al in één ruk uit! Ik zet me alvast schrap. Eigenlijk ben ik een beetje boos. Hoelang moet ik nog op deel drie tot en met vijf wachten?
Na De Glazen Troon zit ik vol vragen, ik wil meer en meer. Ik wil antwoorden.

Tags: , ,

Divider

2 responses to “De Glazen Troon door Sarah J. Maas | Een Boek Review

Geef een reactie