De Selectie door Kiera Cass | Een Boek Review

Gepost op 25 okt 2014 door Linda Kwakernaat in boeken, Reviews / 5 Comments

De Selectie door Kiera Cass | Een Boek ReviewDe Selectie by Kiera Cass
Also by this author: De Elite, De One, De Kroon, De prins & De lijfwacht
Series: The Selection #1
Published by Van Goor on July 2014
Genres: Distopian, Romance, Young Adult
Pages: 271
Format: Paperback
Goodreads

Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon.
America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden

stickers-Review

Tussen ons gezegd en gezwegen : Dit boek had ik nooit zelf uitgezocht. Prinsen en prinsessen … Alhoewel ik Frozen wel heel erg leuk vond. maar dit terzijde.

Typisch een aanrader van mijn meiden en wat voor één! Het is een leuk boek, wat me van het begin tot het einde in zijn greep had. Ondanks de *prinsessenwedstrijd*. Je leeft enorm met America mee , maar ook met Maxon, die ondanks zijn wereldvreemheid, toch niet zo wereldvreemd is!
Het einde van het boek doet je naar deel twee grijpen!

Tags: ,

Divider

5 responses to “De Selectie door Kiera Cass | Een Boek Review

Geef een reactie