Een geweldige foto van Mary Romijn

Gepost op 28 jan 2014 door Linda Kwakernaat in foto, Fotomoment, Phot / 8 Comments

En toen was de dinsdag al bijna voorbij,….. Tijd voor mijn foto moment. Alhoewel het dit keer geen eigen foto is!
Strijensas
Maar een geweldige foto van Mary Romijn van de vuurtoren te Strijensas!

Vandaag gewerkt en tussendoor druk bezig geweest om van alles te regelen voor mijn aanstaande reis. Ik ga volgende week naar Lanzerote, bij mijn ouders op bezoek. Pfew niet te geloven, ik vertrek ontzettend vroeg, en vanuit het dorp waar ik woon is met het openbaar vervoer Schiphol bijna niet te bereiken. Maatje en de moppies moeten gewoon werken of naar school, dus geen optie. Dan de avond tevoren naar Schiphol. Had ik een hotel gevonden, was het aan het verbouwen en gesloten. Het volgende hotel heeft een pendelbus naar Schiphol, alleen rijdt de pendelbus rijd van 6.00 tot 23.45 uur! Kijk daar heb je wat aan als je een vroege vlucht hebt. Eindelijk een hotel gevonden lukt de betaling niet. Kortom het zat niet mee. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en met enige hulp van de social media heb ik een hotel geboekt. Joehoeeee 🙂 Lanzerote here I come!

Tags: , , ,

Divider

8 responses to “Een geweldige foto van Mary Romijn

  1. Ja ik volgde het al op Facebook, lekker Lanzarote! Wij hebben dat openbaar vervoer probleem vaak als we terugkomen vanaf Kreta. Meestal is dat midden in de nacht en dan zijn er wel nachttreinen maar dan strand je ergens in Arnhem en dan kun je dus beter wachten op Schiphol of een hotel zoeken als het lang gaat duren 😉

  2. Het is soms een heel geregel als je wat wilt. Ik zou thuisblijven en dan vertrekken als de tijd begint te dringen.

    Mooie foto, net een schilderijtje, het doet frisjes aan.

Geef een reactie