Een hilarische kamelenrit

Gepost op 11 feb 2014 door Linda Kwakernaat in foto, Fotomoment, persoonlijk, Phot / 14 Comments

Helaas, mijn vakantie in Lanzerote is alweer voorbij. Wat heb ik genoten, zo kostbaar, een aantal zorgeloze dagen samen met mijn ouders. Bijzonder was het ook, er viel niets te regelen, geen eten geen boodschappen. In tijden heb ik mijn ouders niet zo ontspannen meegemaakt.
Het feit dat we met zijn allen een kamelenrit hebben gemaakt mag je best bijzonder noemen. Vreselijk gelachen hebben we. Kortom dagen met een gouden randje eromheen!

kamelenrit verkleind

Tags: , , , , ,

Divider

14 responses to “Een hilarische kamelenrit

  1. Goedemorgen Lina,
    Prachtig vakantie daar. Kamelen heb ik nooit op gezeten. Jullie hebben ieder geval genoten. Mooi foto is dit. Het lijkt wel leuk. Ik ben zeker heel lang niet meer op vakantie geweest. Pffff…..Heleboel jaren geleden.

Geef een reactie