Een ontmoeting met Jean Kwok

Gepost op 20 jun 2014 door Linda Kwakernaat in boeken, boekevent / 13 Comments

Jean Kwok

Een ontmoeting met Jean Kwok

Wat een leuke vrouw! Jean Kwok, ik ontmoette haar zaterdag 14 juni tijdens het Event van Meulenhoff Boekerij in Amsterdam. Ik had al over haar gelezen en was reuze benieuwd naar haar boek, maar vooral naar haar. Een zeer ontwapende vrouw, die haar *zakenwaarnemer*, lees haar zoon, had meegenomen.

In no time stonden we gezellig te kletsen, over van alles, haar levensgeschiedenis, haar nieuwe boek, Dans met mij, wat ik natuurlijk dolgraag wil lezen en wat over 1 a 2 weken in Nederland uitkomt. Haar eerste boek, Bijna thuis, wat ik *schaam* nog niet gelezen heb maar welke al wel op mijn to-read-list staat. Vreselijk enthousiast reageerde ze op het feit dat ik haar op tv had gezien en dat ik haar boek wilde lezen.

Op een bepaald moment vroeg ik haar of zij haar zoontje had meegenomen. En dat klopte. In Amerika zijn de promoties heel anders (schrijvers zijn rockstars!) en hij had nog nooit een event meegemaakt. Dit was zijn eerste keer. En zo stonden we gegevens uit te wisselen over onze kinderen. Natuurlijk werden de facebook- en twitter-gegevens uitgewisseld. Foto’s werden er natuurlijk gemaakt. Dankzij Jean en Uitgeverij Meulenhoff heb ik haar eerste boek mee naar huis genomen, dubbel gesigneerd!
dubbel gesigneerd

Wie meer over haar wil weten raad ik aan om haar boek Bijna thuis te gaan lezen. Ik ben er inmiddels aan begonnen. Review volgt!
Hier de boekentrailer van Girl in Translation / Bijna Thuis :

httpv://youtu.be/sBETXsC9NuI

Tags: , ,

Divider

13 responses to “Een ontmoeting met Jean Kwok

 1. Toen ik na al die gesprekken eindelijk bij het boekentafeltje arriveerde was haar boek al verdwenen. En ik vermoed dat dit terecht was. Ze heeft me heel nieuwsgierig gemaakt, dus ik ga haar tweede boek zeker lezen.

 2. Linda, wat een leuk stukje! Ik heb ook echt van genoten om jou te ontmoeten, en je was zo lief voor mijn zoontje. En ook dank aan de leuke reacties hier. Ik hoop dat je mijn boeken leuk vind! Ik ga nu naar Schiphol om naar Amerika te vliegen, twee weken lang op boekreis vanaf New York naar Atlanta naar Las Vegas naar San Francisco. Nogmaals dank en ik heb jouw link op mijn Facebook pagina gezet hier:

  https://www.facebook.com/JeanKwokAuthor

  Groetjes,
  Jean

 3. Als je zegt dat iedereen het boek vast moet lezen, zal de review vast goed zijn. Leuk dat het zo kan klikken met sommige menen die je van te voren eigenlijk niet kent.

  Love As always
  Di Mario

Geef een reactie