En, hoe verder?

Gepost op 11 feb 2015 door Linda Kwakernaat in persoonlijk / 11 Comments

Lanzerote

Ik ben er niet zo’n voorstandster van om over mijn long- of darmziekte te schrijven. In het dagelijkse leven probeer ik om er niet elke dag/week bij stil te staan. Maar ja, soms zijn de gevolgen zo ingrijpend, dan kan je niet anders.

Ik eindigde mijn laatste blog hierover met :
Ik spoel, spray, stoom en slik. Ben braaf duss.
Volgende week een CT-scan en een nieuwe afspraak bij de longarts.
En als de antibiotica is aangeslagen mag ik misschien, als ik rustig in de zon ga zitten, een weekje naar mijn ouders op Lanzarote

De CT-scan was oke , gelukkig bleek een infiltraat in mijn re-long verdwenen en was het geen tumor. Het was slechts ook een ontsteking en bleek dat ik dus een dubbele longontsteking had. De prednison en antibiotica werden verlengd. En ik moest heilig beloven dat ik rust zou houden. Wat wandelen, en veel in de zon gaan lezen. En mijn sportschoenen thuis laten! Slik 🙂 Maar Lanzerote here I come!

Nu kan ik dat wel heel stoer schrijven, maar ik was echt tot niets in staat! En zonder slag of stoot ging het niet. Als mijn zus geen Assistance voor me bij de luchtvaartmaatschappij geregeld had, wel dan weet ik het niet. Dus Linda in de rolstoel het vliegveld over en vervolgens het vliegtuig in. In Lanzerote hetzelfde verhaal, alleen andersom. Totaal versleten kwam ik bij mijn ouders aan.
Niet te geloven elke dag knapte ik op, elke dag kon ik iets verder wandelen. En de week is voorbij gevlogen. Ik heb aardig wat boeken gelezen 😉
En zoals beloofd ik heb niet zoveel gedaan

Inmiddels ben ik weer in Nederland terug, en hoe verder?
Afgelopen maandag en dinsdag volop ziekenhuisbezoek, longarts, oogarts en kno-arts.
Een aantal onderzoeken liggen nog in het verschiet, maar inmiddels ben ik in zoverre opgeknapt dat ik vandaag mijn eerste twee klanten behandeld heb.
Pff wel twee? Ja wel twee! En dat samen met de dagelijkse beslomeringen is momenteel even voldoende.

Tags: , ,

Divider

11 responses to “En, hoe verder?

 1. Wat goed dat je zo goed geluisterd hebt op Lanzerote. Een beetje rust met wat beweging, dat is goed voor iedereen. En een lekker weertje erbij natuurlijk.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Nou ik vind 2 klanten behandelen al heel wat, als je net terug bent.
  Maar goed dat je toch bent gegaan, het heeft je goed gedaan.
  Het is ook niet echt prettig wat je allemaal moet ondergaan, sterkte verder. Hans

 3. Je bent een kanjer want je hebt het toch maar weer geflikt om nu al weer twee klanten te behandelen! Na zo’n afschuwelijke aanslag op je lijf én geest!
  Fijn dat je weer aan het herstellen bent en blijf het voorlopig rustig aan doen! Ik begin nu pas bij te komen van de roofbouw die ik op mezelf heb gepleegd. Nu pas, meer dan 14 maanden….

  • Ferry & Jacqueline

   Wat fijn dat je beter voelt. Wat je meemaakt is echt heel erg geweest. Vakantie doet ieder mens heel goed. Vooral voor jou omdat je ziek bent geweest. Verder sterkte met je.

Geef een reactie