Fun met de Color Run!

Gepost op 12 okt 2015 door Linda Kwakernaat in persoonlijk, sport / 11 Comments

Fun met de Color Run
Color Run 2013

12 september vond in Utrecht de tweede editie van The Color Run™ Shine Tour plaats. Ondanks de weersvoorspellingen, bleef het die dag droog en brak het zonnetje zelfs door. En natuurlijk om elke kilometer de vertrouwde oranje, groene, roze én speciale paarse glitter zone.

Nu is het niet de eerste keer dat ik bij de Color Run aanwezig ben.
18 april 2013 werd de eerste Color Run in Nederland georganiseerd en wij waren erbij. Meer wandelend dan hardlopen, ik dan, maar het was gaaf.

Nu is het serieus! Sinds ik in juni besloten heb om mee te doen, zie hier, en ik sinds eind juni de 5 km loop, probeer ik drie keer in de week te lopen.
En wens ik de Color Run hardlopend te voltooien!
Mijn eerste officiële 5 km run! Best wel een beetje spannend.

De samenstelling van ons team was door meerdere oorzaken veranderd, maar samen met Iris, Inge en Nancy ging ik van start. En hoe! Het was fun met de Color Run!

Fun met de Color Run
Niet mij allerbeste tijd maar ja. Het is gelukt! En we hebben een lol gehad! en dat is waar het om draait!

Tot slot : Geen probleem met haren, kleren of schoenen!
Gewoon met de Officiële Color Run meedoen, dan is er niets aan de hand 😉

Tags: , , ,

Divider

11 responses to “Fun met de Color Run!

  1. Ferry & Jacqueline

    Wat goed van jou dat je meegedaan hebt. Ik vind zo knap van je. Gefeliciteerd meid. Geniet nog na van alles. Leuke foto’s heb je gemaakt met kleurtjes. Heel apart. Oja…inderdaad was Jammie Oliver ook bij markthal geweest om te koken. Helaas hebben wij gemist. Ik kijk graag altijd naar zijn kook programma.
    Fijne dag verder.

  2. Ja .. mooi.. gefeliciteerd hoor. Goed gedaan die 5 km.. Dat klinkt makkelijk, maar ik weet dat dat niet zo is. En je hebt er ook nog prachtige foto’s bij gemaakt.

    Love As Always
    di Mario

Geef een reactie