Het achterstallige werk

Gepost op 2 sep 2012 door Linda Kwakernaat in Reviews / 6 Comments

De eerste superklus is geklaard!Jippiehaheee! Onlangs schreef ik expliciet over mijn beslissing om de achterstallige klussen te gaan klaren.  Er ligt aardig wat achterstallig werk op me te wachten, en mijn doel is om het voor het einde van het jaar geklaard te hebben.Momenteel ben ik daar volop mee bezig. Lange tijd lag er een giga-berg hout naast ons huis, dat allmaal gekloofd moest worden. Dat kloven is mijn taak! wel met behulp van een kloofmachine, lol.

httpv://youtu.be/stUofUP7a8g

Om in de winter van onze houtkachel te kunnen genieten, moet er aardig wat werk verzet worden,geklooft word er door mij, de meiden (en soms Henk 🙂 )kruien het hout naar het houthok, waar ze het ook stapelen.

httpv://youtu.be/HnsRXwG96Tw

We waren er al een aardige periode mee bezig, het leek een never ending story! Maar!! Klus is geklaard!!
Zo op naar de volgende giga-klus!

 

 

Tags: , , ,

Divider

6 responses to “Het achterstallige werk

  1. oma

    Ha Linda,

    Dat is het voordeel van hout stoken, je krijgt het er drie keer warm van.
    Maar je mag trots zijn, samen natuurlijk, het is klaar en de R zit in de maand. oma

Geef een reactie