Je eigen, unieke ‘stem’ #Blogpraat

Gepost op 31 jan 2012 door Linda Kwakernaat in blogpraat, persoonlijk / 25 Comments

Elke maandag van 20.00 tot 21.00 uur #blogpraat, met een groep mede-bloggers
Georganiseerd door :  Elja Daae ,  http://www.eljadaae.nl/
Afgelopen maandag was het onderwerp : “Hoe vind je je eigen, unieke ‘stem’ op je blog? Hoe persoonlijk ben je?”

 

Mijn oude blogs herelezend, heb ik inderdaad gemerkt dat het een proces is. En is er voor mij inderdaad veel veranderd, ondanks het feit dat ik niet iedere dag blog! Vooral de laaste tijd is er een ader opengesprongen, en die is blijkbaar nog niet opgedroogd!  

 

 


Dat is taal die mij aanspreekt, zo voel ik het ook! Geen vaag gedoe, maar gewoon recht door zee!
Ik zie geen verschil tussen “mijn stem” of “stemming”op mijn blog.

 


Hier kan ik me volledig in vinden, ik denk er inderdaad niet te veel over na, maar denk wel na over WAT ik over mijn gezin publiceer.

 

Het was een zeer enerverend uurtje, viel bijna niet te volgen zo snel ging het!
Blijkbaar kan er nog wel een #blogpraat aan besteed worden, want uitgepraat waren we niet!
Teruglezend blijk ik toch aardig wat gemist te hebben, ook enkele waanzinnig aardige opmerkingen.
Mijn dank daarvoor!
En heb ik iemand wat beloofd whahahah zit ik mee in mijn maag, ”
maar Weerzien loopt niet weg!

 

Tags: ,

Divider

25 responses to “Je eigen, unieke ‘stem’ #Blogpraat

 1. Dit was mijn eerste echte blogpraat die ik actief meelas (probeerde iig) en na een half uurtje ook wat meer begon mee te praten. Was ontzettend leuk! Dit weekend aan de slag met de tips die me zijn gegeven 🙂

 2. oma

  Ha Linda,

  Winterdag
  Je bent een nog niet vertrokken
  uit mijn voeten
  aan het eind van de dag
  komen je tenen voor de dag

 3. Het was zeker een snelle en volle blogpraat afgelopen maandag. Ik heb een hoop opgestoken, en het onderwerp 'stem' gaat zeker nog een keer aan bod komen. Maar bij mij duurt dat altijd wat langer.

  P.S.: Weerzien? Wat is dat?

 4. Goed idee om zoiets, dan leer je hoe anderen ermee omgaan, altijd interessant! Ikzelf vertel best veel over mezelf maar houw het toch anoniem, maar dat komt door vroeger. Ik heb geleerd voorzichtig te zijn met het gebruik van je hele naam op internet 😉

 5. oma

  Ha Linda,

  De ontwikkelingen gaan door, oma houdt het niet bij.

  ot welk nummer wilde je horen voor zaterdag, je vroeg iets van jaaaaa op tijd
  I’am the man!?

 6. henk038

  heb afgelopen maandag helaas #blogpraat gemist. ik ga het transcript van Elja wel even teruglezen. ben zelf ook – net als jij – bezig eigen stem te ontwikkelen. Gaat steeds beter. leuk om te lezen hoe jij daar tegenaan kijkt. Doorgaan 🙂

  Henk

 7. aha, ja, dat lijkt me maar een doormekaar gedoe zo`n twitterconservatie.

  Ik zie het zo: een weblogger ontwikkeld zich, en dat houdt nooit op.
  Over een paar jaar is zou je dingen van nu weer anders omschrijven dan je het nu gedaan hebt.

 8. jjvoerman

  🙂 Is echt leuk. hij is eerst geel/oranje (ben kleurenblind, dus al het anders is moet je het zeggen) en wordt dan langzaam zwart.

Geef een reactie