Signeersessie met Julie Kagawa

Gepost op 4 nov 2015 door Linda Kwakernaat in boeken, boekevent, foto, Fotomoment / 8 Comments

Julie Kagawa signeersessie boekhandel Donner
Afgelopen vrijdag 30 oktober was Julie Kagawa bij Boekhandel Donner voor voor signeersessie.
Het was lang twijfelachtig of ik erbij aanwezig kon zijn, maar om het met Iris haar woorden te zeggen: Al moet je in een rolstoel, je gaat mee 😉

Wat een superlieve vrouw!! Voor iedereen tijd, voor iedereen een lief praatje. Wat een top vrouw.


Ze vertelde dat ze op haar zestiende is begonnen met schrijven.

Als tiener leidde Kagawa een teruggetrokken leven op school. ‘Ik werd heel erg gepest. Ik was een buitenstaander, iemand die weinig sociale vaardigheden had. Ik was een eenling en hield niet van groepen. Daarom trok ik me in alle pauzes terug met een boek om in een andere wereld te duiken en nergens meer aan te hoeven denken. Ik las veel fantasieboeken. Meestal was de hoofdpersoon iemand die niet door anderen begrepen werd, omdat die anders was dan de rest. In mijn eigen boeken komen ook zulke hoofdpersonen voor. In het begin zijn ze zwak, maar dan verandert er iets en worden ze krachtiger. Door een wereld te scheppen hoop ik dat ze heel even hun ellende kunnen vergeten.

Hoe iets vreselijks tot iets moois kan leiden!
Beide boeken van de Talon Saga heb ik gelezen. Mijn review van Pupil staat hier en mijn review van Rebel komt as vrijdag online.
Shame on me maar de andere series ken ik (nog) niet, maar ik ga een inhaalslag maken!

Tags: , , , , ,

Divider

8 responses to “Signeersessie met Julie Kagawa

  1. Heb al lang geen boek meer gelezen, heb er eigenlijk geen geduld meet voor, maar het je hebt het als leuk ervaren die sessie en dat is toch super!

  2. Jammer dat we een beetje laat waren voor het interview (whoops) maar het was wel HEEL erg gezellig, en ze is een mega lieve vrouw. Mooi stukje dat je hebt gekozen uit het interview!

    • Blijft vreemd, ik heb de mail nog opgezocht!
      *Leuk dat je bij de signeersessie van Julie Kagawa aanwezig wilt zijn!
      Je naam staat op onze lijst dus we verwachten je vrijdag 30 oktober om 13:30. Wil je deze bevestigingsmail als bewijs meenemen?Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, wil je dat ons dan nog laten weten? Dank je wel alvast en tot dan.*

Geef een reactie