Meerdere boeken door elkaar lezen: doen of niet doen?

Gepost op 26 jan 2014 door Linda Kwakernaat in #50books, boeken / 13 Comments

50books_logoverkleind

#50books: vraag 4 : Meerdere boeken door elkaar lezen: doen of niet doen?

Geen idee of je het moet doen of niet doen, ik doe het wel. Gewoon omdat ik niet kan wachten om aan een bepaald boek te beginnen. Of omdat ik moeilijk door een boek heen kom. Ik mag dan graag naar een ander boek grijpen. Of dit nu echt wijs van mij is betwijfel ik, omdat ik steeds minder zin in het *Moeilijke Boek* krijg. En als daar dan ook nog een deadline aan zit ….. 🙁

Aangezien ik mezelf ken, probeer ik het dus te laten, maar echt naar mezelf luisteren doe ik niet, dus …. 😉

#50books : Elke week op zondag word er een nieuwe boekvraag gepost.
Die door iedereen vrij mag worden ingevuld.
Het is een initiatief van Martha

Tags: , ,

Divider

13 responses to “Meerdere boeken door elkaar lezen: doen of niet doen?

  1. Aan mij is dat niet besteed, ik hou graag mijn aandacht bij één boek. Helemaal als het onderwerp mij intresseert of aangrijpend is. Net het boek Auschwitz 13917 uit. Heftig verhaal, maar luchtig geschreven. Vaak meerdere boeken erover gelezen, maar deze bracht mij geen brok in mijn keel.

    Love As Always

    Di Mario

  2. Als ik in een nieuw boek begin terwijl ik nog bezig was met het eerste boek is de kans klein dat ik boek 1 nog uitlees. Daarom lees ik er maar één tot dat die uit is. 😀

Geef een reactie