Nachtmerries door Sharon Bolton | Een boek review

Gepost op 17 jan 2014 door Linda Kwakernaat in boeken, Reviews / 13 Comments

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Nachtmerries door Sharon Bolton | Een boek reviewNachtmerries by Sharon Bolton
Series: Lacey Flint #2
Published by A.W.Bruna Uitgevers on 14 january 2014
Genres: Literature, Thriller
Pages: 312
Format: Paperback
Source: Not Just Any Book
Goodreads

De universiteit van Cambridge wordt geteisterd door verontrustend groeiend aantal zelfmoorden van studenten. Rechercheur Mark Joesbury leidt het onderzoek en moet meer slachtoffers te voorkomen. Daarvoor zet hij de jonge en gedreven politieagente Lacey Flint in, die undercover als onzekere studente in het campusleven duikt…

Alleen psychiater Evi Oliver weet wie Lacey echt is, omdat zij ook onderdeel uitmaakt van het onderzoek. Langzaam ontdekken ze een verschrikkelijke trend en als Lacey dezelfde afschuwelijke nachtmerries krijgt als die waarvan de zelfmoordslachtoffers voor hun dood last van hadden, wordt duidelijk dat zij de volgende is.

stickers-Review

Even het intro lezen, en dan naar bed. Een paar uur later moest ik van mezelf echt naar bed! Het verhaal had me meteen in zijn grip. Vooral het sprongsgewijze manier van vertellen, de verschillende verhalen en de tijdspongen die gemaakt worden maken het verhaal ontzettend spannend. Al vanaf het begin zijn er verwijzingen naar Zielsgeheim, ( Lacey Flint #1). Het duurt even eer de vaart in het verhaal komt, maar vanaf het begin was ik verkocht.

Geweldig! Ik hou van dit soort thrillers. Voor ik bij pagina 100 was had ik al verschillende plots in mijn hoofd!! Al vrij snel moest ik aan de film Inception denken welke ik onlangs gezien heb, mindgames, ………… doodeng vind ik ze.

De cover van het boek doet je het ergste denken, en dat klopt dus wel. Het verhaal word in de ik-persoon vertelt, en er was vaak een moment dat ik dacht Neeeee, niet doen!!!! Er waren momenten dat ik het boek echt even weg moest leggen. Kortom dit is een aanrader. En ik moet naar de boekenwinkel voor deel 1!

httpv://youtu.be/D6iKN6Pn3yo

Tags: ,

Divider

13 responses to “Nachtmerries door Sharon Bolton | Een boek review

  1. Dit is zo’n verhaal dat ik liever zelf speel op de computer in een game zodat je zelf kunt bepalen hoe het afloopt. Ik ben toch meer van het interactieve dan van letters in een boek denk ik…En ook meer van de sci fi 😉

Geef een reactie