Een ontmoeting met Eva Kelder

Gepost op 14 apr 2014 door Linda Kwakernaat in boeken, boekevent, leesclub / 8 Comments

van a naar beterEen ontmoeting met Eva Kelder
Een bewogen dag zaterdag! Redelijk vroeg op pad, moppie2 heeft haar 2e ronde in de Decentrale selectie voor Medicijnen. Altijd reuze spannend. Moppie1 en ik zijn in de tussentijd naar de Starbucks gegaan en hebben daar lekker zitten lezen.

Vervolgens naar Amsterdam. We hebben er zin in. Even lekker shoppen, lunchen en dan op naar de meeting met Eva Kelder.

Tja dat kan je verzinnen en denken maar ………….
Rond Amsterdam is het momenteel een ramp qua wegen. Jaja van A naar beter tsss .. In ieder geval niet zaterdag 12 april. Rond half 1 vertrokken uit Leiden. Op naar Amsterdam. Maar ja Amsterdam was niet op ons voorbereid. De ene P+R na de ander was overvol. Uren rondgereden naar een behoorlijke parkeerplaats, overal file 🙁 Nu kan je zeggen de trein? Ik heb een bloedhekel aan het openbaar vervoer en ja toevallig reden er geen treinen tussen Leiden en Amsterdam.

Twee-en-een-half! uur later verzucht ik :*nog één poging, en anders rij ik naar huis*.
En ja hoor we hebben een behoorlijke parkeerplaats. Snel met de trein naar Centraal en rond kwart over drie schuiven we enigszins verhit bij de rest aan.
Leuk mede-bloggers te ontmoeten met dezelfde interesse, en nog leuker om ze in het echt te ontmoeten. Gezamenlijk lezen en bloggen we voor *Een perfecte dag voor literatuur*, een leesclub in leven geroepen door Cathelijne Esser van Not Just Any Books

Dinsdag bloggen we over : Het leek stiller dan het was. Het romandebuut van Eva Kelder. We zijn met 21 bloggers, en komer er dus 21 blogs over dit boek online.
Wat een leuke vrouw is Eva! Het was niet zozeer een Q&A, maar eerder een zeer gezellig samenzijn, waarbij Eva haar boek toelichtte en naar onze opmerkingen/vragen luisterde en ze beantwoorde.
Leuk om haar te horen vertellen dat ze niet zozeer geloofde dat het plotje een eigen wending kan nemen, maar dat het met haar ook op de loop ging

Tags: , ,

Divider

8 responses to “Een ontmoeting met Eva Kelder

  1. ja, twee en een half uur zoeken naar een parkeerplek, dan zou ik hem al lang bij station Amstel neergezet hebben en dan met de metro verder. Maar ja, moet je ook maar weten he. Wel leuk, zo`n samenkomst, op zich. Niks voor mij, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dat wel aangenaam vinden.

  2. Het was de moeite va je inspanning en doorzettingsvermogen meer dan waard.

    Stel je voor dat j naar huis was gegaan.

    Leuke foto’s ook op de website van Eva Kelder, op de start pagina.

    Zo zag min lief er ook uit toen ze zo jong was. Hans

Geef een reactie