Opkalefateren

Gepost op 1 mrt 2015 door Linda Kwakernaat in persoonlijk / 14 Comments

regenboog

Dag januari en februari, hallo maart. Mijn maand van opkalefateren. ( gepikt uit een blog van mede-blogger Marjanne) Eigenlijk hoor ik me te schamen, Zij heeft een zware longoperatie ondergaan. En ik daarentegen heb *slechs* een dubbele longontsteking gehad. En wie zit hier nu te mopperen?

Het zit momenteel gewoon even niet zo mee. Als je gewend bent om drie keer in de week bijna 5 km te lopen en drie keer in de week bij de zwemvereniging te trainen, dan vind je een redelijke conditie eigenlijk gewoon. En die conditie heb ik nu dus niet! Ik ben niet ziek meer! Ben rustig weer aan het werk en de huishoudelijke klussen zijn ook weer dagelijkse routine. Maar wat kost het een moeite!

Ik hoor hier gewoon een gezellig stukje te typen maar dat lukt gewoon even niet. De geestelijk dreun is blijkbaar groter geweest dan ik dacht, en een forse portie trots werkt ook tegen. Te trots om toe te geven dat veel me nogal wat moeite kost, zeker na 13.00 uur …zucht.

Opkalefateren kost meer moeite dan ik gedacht en vooral ingepland had. Wel lees ik veel. heel veel, maar ja bij elk boek hoort een review en als ook bloggen moeite kost wel dan word het hier stil.

Leuk nieuws, Iris heeft (EINDELIJK ) een studio in Leiden! Shoppen, en heel veel denken lol. Zaken waarin ik normaliter de grootste lol heb. Maar nu net wat teveel van het goede zijn.
Wel word ik vrolijk van alle leuke ideën hiervoor!

Tja dit begint wel op een mopperblog te lijken? Ach wat, het is er gewoon een! Ach de vorige is ongeveer 9 maanden geleden 😉 Hopelijk ren, zwem ik binnenkort weer rond en komt hier snel weer een vrolijk stukje!

Tags: ,

Divider

14 responses to “Opkalefateren

 1. Linda onthoud “Het glas is altijd half vol en nooit half leeg”. Alles komt best wel weer goed en leuk inderdaad dat Iris nu eindelijk woonruimte in Leiden heeft gevonden. Lekker dicht naast het centrum.

 2. Even een testreactie vanuit Chrome. Firefox sucks met reageren.

  Euhm… Beterschap… het duurt ff, maar dan heb je ook wat (wat opkalefateren betreft…)

 3. Het voordeel is… het is je eigen log, dus je mag plaatsen wat je wilt. En natuurlijk kan het niet altijd geweldig gaan Dat mag je ook af en toe eens gerust laten weten. Rust nemen waar nodig en stapje voor stapje vooruit.

  Love As Always
  Di Mairo

 4. Hey Linda, wat super vervelend… zit ik eerst nog te lachen over het woord opkalefateren.. Ik heb met je te doen. FF in het kort. Tips van een wijze vrouw. Plan je dag. Plan je rust en daarom heen je activiteit, reeel en houd je er eens vijf dagen aan. Tijdschrijven. En alles kost energie. Dus bij rust. NIKS doen.
  Ik schrijf er nog wel eens een blog of 1 of twee over. Heb jij nu niks aan. Slapen tussendoor, geeft ook een betere nachtrust! zei Ze. Dikke kus en opkalefaterse!

 5. Mopperen mag! En vergelijken met anderen heeft geen zin. Het is jouw leven en jouw onmacht. En die vallen nu eenmaal niet te plannen. Ik dacht toen ik stopte met werken dat ik zou genieten van mijn Nieuwe Leven. Nou, dat heeft dus 14 maanden geduurd….
  Pas nu heb ik weer energie en begint het Grote Genieten!
  Het komt echt allemaal weer maar plannen helpt niet.
  Met de dag leven wel

 6. Ach ik zie je log niet als mopperen, het is meer een opsomming van feiten en een daarvan is dat je nog verder moet herstellen en daar hard aan werkt, de andere is dat je meeleeft met je dochter en blij bent dat ze nu eindelijk haar eigen plekje heeft. Hans

  • Ferry & Jacqueline

   Mopperen doen wij allemaal wel eens? Mopperen mag best Linda. Niks van aan trekken. Je hebt ook zwaar gehad. Dubbele longontsteking is ook erg. Je moet steeds aansterken. Het komt vanzelf ook weer goed.

Geef een reactie