Photo On Tuesday. #PHOT Deel 17.

Gepost op 19 jun 2012 door Linda Kwakernaat in foto, persoonlijk, Phot / 9 Comments

1946, Centrum Rotterdam,
Om stil van te worden, zeker als je nagaat dat zowel mijn vader als mijn moeder het bombardement overleefd hebben!

#Phot Photo on Tuesday.
Dat is waar #Phot voor staat.
Een initiatief van Karin Ramaker.
Deze opdracht is een vrije foto-opdracht, zonder thema,
waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht.
Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht, waarmee ik
– net als vele andere bloggers – aan de slag ga voor een blog

Tags: , ,

Divider

9 responses to “Photo On Tuesday. #PHOT Deel 17.

 1. Heftig, hoor. Mijn opa’s familie kwam uit Rotterdam. Op mijn opa en oom na (en mijn moeder, mijn tante, en mijn oma die ergens anders zaten) allemaal dood (kampen). Ik kijk nooit naar oorlogsfilms – ik ben opgegroeid met de nachtmerries van mijn moeder. Die waren beeldend genoeg!
  Mijn andere opa zat ondergedoken op het Noordeinde in Den Haag, mijn vader heeft het nog wel eens aangewezen. De geschiedenis is nog dichtbij.

 2. Veel gebeurt in die tijd en veel mensen overleefde het niet.
  Ik zag zondag een docu over de oorlog. Blijft indrukwekkend eng wat daar gebeurde.

 3. Veel over gehoord en gelezen, mijn stiefvader woonde toen als klein jochie daar. De verhalen van de slag om de willemsbrug en dan dat bombardement staan hem altijd nog bij…. Ik heb en Duitse vriendin, dat was wel even moeilijk in het begin 😉

 4. Heftig hoor. Pfff, ik lees vaak verhalen over de oorlog. Hoe kan het toch zijn de we zo met elkaar omgaan. Want dit soort dingen gebeuren nog steeds. Soms op kleine, maar soms ook op grote schaal.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Ik heb pas geleden mijn correspondentie teruggelezen van mijn oma’s zus. Zij vertelde over een bombardement in Rotterdam waarbij hun huis weggevaagd was en vader, haar vader, zijn heup brak en een oog verloor. vreselijk moet dat geweest zijn …

Geef een reactie