Author: J. Lynn

Blijf bij mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek Review

Gepost op 3 jul 2017 door Linda in boeken, Reviews / 1 Comment

Blijf bij mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek ReviewBlijf bij mij by J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Also by this author: Val voor mij, Wacht op mij, Ga voor mij, Witheet, Steenkoud, Ademloos
Series: Wait for You #3
Published by Zomer&Keuning on October 1st 2015
Genres: New Adult, Romance
Pages: 352
Format: Paperback
ISBN: 9789401905688
Koop op Bol.com
Goodreads

Calla heeft een heleboel meegemaakt. Een heleboel shit, welteverstaan. De littekens daarvan draagt ze nog altijd met zich mee, ook nu ze zich aan haar verleden heeft ontworsteld en een studie volgt om een betere toekomst voor zichzelf te creëren. Maar haar zorgvuldige planning valt in duigen als ze erachter komt dat haar drugsverslaafde moeder al haar spaargeld erdoorheen heeft gejast en een creditcardschuld op haar naam heeft gemaakt.

Calla gaat terug naar haar geboorteplaats om voor de zoveelste keer haar moeders puinzooi op te ruimen. In haar moeders café vindt ze echter... niet haar moeder. In plaats daarvan staat er een wel erg prettige verschijning achter de bar. Hij stelt zich voor als Jax, en vanaf dat moment verdwijnt hij niet meer uit haar leven - en ook niet uit haar gedachten.

review

Wait for You

Ja hoor, alweer een ontzettend leuk boek, het derde alweer in de Wait for You-serie.
Na Wacht op mij, deel 1 en Ga voor mij, deel 2, nu dus Blijf bij mij , deel drie.

En, …… weer een lid bij de Hot Guy Brigade!
Oftewel de Lekkere Jongens Brigade, namelijk Jax. en samen met Jax, nog een handje vol vrienden van hem.
Hoe Jennifer Armentrout het voor elkaar krijgt? Geen idee. Maar ik zat alweer op het puntje van mijn stoel.

Het leuke van deze serie is dat dat de stelletjes uit de eerdere boeken er ook in voor komen, en eventuele toekomstige stellen ook!
Je blijft zo meeleven met de anderen, herkent ze, terwijl ze niet de hoofdrol meer spelen.
Ik heb namelijk Val voor mij, deel 4, als eerste gelezen. Wat heel goed kan, maar het is leuker als je toch de boeken hebt gelezen.

Blijf bij mij

Het is een heerlijk verhaal. Met een voor Jennifer typische openingszin waarmee ze meteen je volle aandacht heeft.

Ik werd omringd door de Lekkere Jongens Brigade.
Veel mensen dachten dat de Lekkere Jongens Brigade een mythe was. Niks meer dam een broodje aap verhaal, maar het is een echt, levend en ademend fenomeen – , meerdere fenomenen om precies te zijn.
Het kwam zelden voor dat ze allemaal bij elkaar waren en daarom waren ze een soort campusmythe geworden, maar wow als ze samen waren, dan had je ook wat.

In Blijf bij mij zijn de hoofdrollen weggelegd voor Calla en Jax.

Calla

Calla heeft een vreselijk verleden mee te torsen en verbergt dat voor haar beste vrienden omdat ze zich schaamt. Ze weet precies wat ze gaat doen, denkt ze, en dan ontmoet ze Jax. Maar ook Jax heeft een volle rugzak. En toch ..

O, man, man, man …Er stond een man achter de bar van het soort dat waarvan ik nooit had verwacht het in Mona’s te zien.
Het knappe-bar-alarm begon te loeien.

Jax

Jax is een onofficieel lid van de Hot Guy Brigade en ….. hij leest!

Mijn blik ging langzaam zijn kant op. Toen zag ik pas dat hij een boek op zijn schoot had liggen. Las hij? O god, jongens die lazen waren net zo zeldzaam als eenhoorns, Ze bestonden alleen in sprookjes.

Het mag duidelijk zijn: ik vind het een geweldig boek en een geweldige serie!
En aangezien ik deel 4 al gelezen heb, op naar deel 5 Kies voor mij

Tags: ,

Divider

Ga voor mij door Jennifer L Armentrout | Een Boek Review

Gepost op 23 mrt 2017 door Linda in Reviews / 2 Comments

Ga voor mij door Jennifer L Armentrout | Een Boek ReviewGa voor mij by J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Also by this author: Val voor mij, Wacht op mij, Blijf bij mij, Witheet, Steenkoud, Ademloos
Series: Wait for You #2
Published by Zomer&Keuning on March 2015
Genres: New Adult, Romance
Pages: 331
Format: Paperback
ISBN: 9789401903516
Koop op Bol.com
Goodreads

Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…
De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

review

Ga voor mij

Ga voor mij is het tweede deel van de geweldige Wait for me – serie. (Wacht op mij)
In dit boek gaat het om Tess (Teresa) , het zusje van, jawel, Cam! Zij kwam ook in deel 1 Wacht op mij voor.
Jase is de beste vriend van Cam. Wat leuk is, is dat je Cam en Avery ook regelmatig voor bij ziet komen.

Ik heb het boek echt in één ruk uitgelezen, het had me meteen te pakken. Wat mij opviel is dat het heel goed los van Wacht op mij te lezen is. Als je het wel gelezen hebt, maakt dat de boel wel net wat aantrekkelijker.

OMG Jase!!!!! Jase brengt elke keer een geweldige cupcake mee …..
Hij is lief, zorgzaam en .. beschadigd.

Hij was een vriend
De reddende engel van mijn broer.
En de bron van al mijn vlinders

Tess is ook niet schadevrij.
Haar rugzak is redelijk gevuld.

Een brandend gevoel vormde zich in mijn maag toen ik zag hoe hij haar vasthad. Hoe vaak had Jeremy mij zo vastgepakt? Te vaak om op te noemen. Ik werd er misselijk van om dit te zien. Het deed me denken aan dingen waaraan ik niet herinnerd wilde worden.

En dan het einde, pfff deze duistere kant had ik niet aan zien komen.
maar Jennifer L Armentrout schrijft nog steeds een stijl die mij vaak aan het lachen maakt.

Hij ging verzitten en vloekte zachtjes. Ik weet dat je dit niet eerder wilde horen, maar moet je nu eens luisteren. Hij is een domme kneus, maar hij houd wel van je.
Ik opende mijn mond.
Ja. ik weet dat hij je op een afstand wilde houden of zo, maar hij is een kerel, en kerels weten niet altijd wat goed voor ze is. Dat kan ikzelf toegeven. We doen nu eenmaal domme dingen.

Conclusie

Haha het mag duidelijk zijn ik zwijmel van Jase (en van Cam )
Waar kan ik hier een blik vol van vinden?
Ik vind het een ontzettend leuke reeks.
Minpuntje: ik denk dat ik een verkeerd exemplaar heb gekocht, want de vertaling haperde aan allerlei kanten.

Tags: ,

Divider

Wacht op mij door Jennifer L Armentrout | Een Boek Review

Gepost op 25 jan 2017 door Linda Kwakernaat in boeken, Reviews / 3 Comments

Wacht op mij door Jennifer L Armentrout | Een Boek ReviewWacht op mij by J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Also by this author: Val voor mij, Ga voor mij, Blijf bij mij, Witheet, Steenkoud, Ademloos
Series: Wait for You #1
Published by Zomer&Keuning on March 3rd 2014
Genres: New Adult, Romance
Pages: 335
Format: Paperback
ISBN: 9789401901710
Koop op Bol.com
Goodreads

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!
Wacht op mij van J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout) gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen!
Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh... hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij... Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

review

Vijf sterren voor een feelgoodroman? Ja vijf sterren voor een feelgoodroman!
Als je het, als schrijfster, voor elkaar krijgt dat je vanaf de eerste bladzijde het boek niet meer neer kan leggen, en vervolgens, samen met vele anderen, je af gaat vragen waar je een Cam kan vinden, wel dan verdien je vijf sterren.

Wacht op mij

Een heerlijk verhaal wat je vanaf de eerste bladzijde tot en met de laatste pakken heeft.
Het begin is hilarisch:

Het geeft niet, er verscheen een asymmetrische grijns op zijn gezicht, waardoor er een kuiltje in zijn linkerwang kwam, maar niet aan de rechterkant.
Ik ben eraan gewend dat meisjes zich aan mijn voeten werpen.
Ik knipperde met mijn ogen en dacht dat ik het niet goed had verstaan, want zoiets idioots kon hij nooit gezegd hebben.
Maar dat had hij wel, en hij was nog niet klaar ook.
Maar proberen op mijn rug te springen, dat is nieuw. Vond het eigenlijk best leuk.

Natuurlijk is Cam geweldig, leuk en lief, maar hij heeft een rugzak die niet leeg is.
Hetzelfde geld voor Avery, haar rugzak puilt bijna uit van ellende, en waar Cam de liefdevolle steun van een gezin heeft, laten Avery haar ouders haar aardig barsten.

Een echte bloedstollende plottwist komt er niet in het verhaal voor, maar toch lees je het boek in een ruk uit.

Ik weet het, ik lees in de verkeerde volgorde. Ik heb namelijk eerst Val voor mij gelezen, deel vier in deze serie, voor ik Wacht op mij las. Het was heel goed te doen, en stoorde beslist niet.

Tags: ,

Divider

Val voor mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek Review

Gepost op 28 mei 2016 door Linda Kwakernaat in boeken, leesclub, Reviews / 3 Comments

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Val voor mij  door Jennifer L. Armentrout | Een Boek ReviewVal voor mij by J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Also by this author: Wacht op mij, Ga voor mij, Blijf bij mij, Witheet, Steenkoud, Ademloos
Series: Wait for You #4
Published by Zomer&Keuning on April 5th 2016
Genres: New Adult, Romance
Pages: 320
Format: Paperback
ISBN: 9789401905701
Goodreads

Barvrouw Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op agent Reece en het is alweer elf maanden geleden dat ze een soort onenightstand hadden. Al zou ze nu liever willen dat die onenightstand nooit had plaatsgevonden, want sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit.

Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Haar beste vriend is jaren geleden het slachtoffer geworden van een geweldsdelict en nu is de dader op vrije voeten. Wanneer Roxy beangstigende berichten begint te ontvangen, denkt ze wel te weten waar die vandaan komen. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding zeker weet, dan is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.

review

Het eerste wat mij opviel was de cover, een mooie aantrekkelijke cover met een aantrekkelijk stel erop. Ik had er echt zin in. Zo snel mogelijk het boek waar ik mee bezig was uitgelezen, en op naar deze. Val voor mij leest makkelijk en snel weg. Het is dat ik moest werken, anders had ik het binnen een dag uitgelezen.

De boeken van deze dame stonden al een tijdje op mijn verlanglijst, op aanraden van mijn meiden. Zonder de eerste drie delen gelezen te hebben ben ik aan dit boek begonnen, en dat stoorde in het geheel niet. Wel is het zo dat ik deel een, twee en drie nu wel ga lezen 😉

Val voor mij

Het is een heerlijk ontspannend boek en het leest lekker weg. Ik heb regelmatig zitten lachen om de heerlijke schrijfstijl. En toch zit er echte spanning in het boek. Niet alleen seksuele spanning maar ook echte spanning in het kader van in levensgevaar verkeren.

De irritantste persoon die ik kende stond hier geparkeerd. Gek genoeg speelde diezelfde persoon de hoofdrol in al mijn fantasieën. Nou ja, voornamelijk de vieze.
Reece Anders was hier, en ik wist niet of ik hem een trap in zijn ballen moest geven of dat ik hem moest kussen.

Twee handen belandden op de plank naast mijn schouders en hij kreeg het voorelkaar om nog iets verder voorover te buigen. Zijn warme adem danste over mijn wang. Een rilling liep over mijn rug. Whoa. Meisjesdelen geactiveerd, geprogrammeerd en klaar om op te stijgen

Ik weet dat een aantal mensen Roxy erg dom vinden omdat ze niet direct actie onderneemt als er dingen gebeuren in haar huis, spullen anders liggen op een andere plek. De vaatwasser staat ineens te draaien.

Maar:
– De beste stuurlui staan altijd aan wal
– Mijn autosleutels heb ik ook weleens in de vriezer teruggevonden

Een van mijn favoriete scene in het boek is degen waarmee Roxy met een boek de voorruit van een Mustang laat barsten.

Ik graaide in mijn tas, haalde het eerste het beste substantiële ding eruit dat mijn vingers aanraakten en zwiepte mijn arm achteruit als een ervaren honkbalpitcher.
De zware hardcovereditie van New Moon vloog als een steen door de lucht -net als de steen die onze levens verwoest had- en raakte de voorruit van Henry’s Mustang.
Het glas barstte.

Wat mij opvalt is dat in Nederland de boeken onder haar eigen naam verschijnen, terwijl ze deze boeken geschreven heeft onder de pseudoniem J. Lynn.
Mede omdat dit onder New Adult valt. Duidelijk een ander genre dan Young Adult.

Dit boek heb ik, met veel plezier, samen met vijf anderen gezamenlijk gelezen voor
de Serendipity Books Books Club.
De groepsrecensie van Val voor mij kan je HIER vinden.

Tags: ,

Divider