Author: Stefanie Van Mol

Kies voor ons door Stefanie Van Mol | Een Boek Review

Gepost op 7 mei 2018 door Linda in boeken, Reviews / 0 Comments

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Kies voor ons door Stefanie Van Mol | Een Boek ReviewKies voor ons by Stefanie Van Mol
Also by this author: Kies voor mij
Series: Full Moon, #2
Published by Dutch Venture Publishing on November 18th 2016
Genres: New Adult, Romance
Pages: 196
Format: Paperback
ISBN: 9789402156102
Goodreads

Jonathan is Camille nooit vergeten. Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met de band Full Moon terugkeert naar België gaat hij op zoek naar haar, hij wil antwoorden.
Maar is hij klaar voor de waarheid?

Camille had nooit gedacht dat ze Jonathan nog zou terug zien. Maar van zodra hij terug in beeld is, verandert haar leven het ene moment op het andere. De wonden uit het verleden zijn diep. Maar kunnen ze elkaar terugvinden?
Of heelt tijd dan toch niet alle wonden?

review

Deze week is er een blogtour over de Full Moon serie van Stefanie van Mol.
Dit is een serie romantische boeken die draait om de populaire band Full Moon. Naast Kies voor mij, het eerste deel van de serie en Kies voor ons, het tweede deel, zijn er nu nog twee andere delen uitgekomen: Kies voor haar, deel 3, en Kies voor hem deel 4. Boek 5 komt waarschijnlijk in juli 2018 uit.

Kies voor ons door Stefanie Van Mol

Kies voor ons

In dit boek spelen Camille en Jonathan weer de hoofdrol en is er een verassende nieuwe hoofdrolspeler bij namelijk Vincent, de broer van Jonathan. Het verhaal gaat niet verder waar Kies voor mij eindigde, er zijn inmiddels vijf jaren verstreken.

Camille is niet meer alleen. In hoofdstuk een wordt duidelijk hoe dat zit. Jonathan heeft al deze jaren met zijn band Full Moon in het buitenland getoerd en is eindelijk weer terug in België.

Het verhaal beslaat het heden en het verleden en wordt vertelt door middel van korte hoofdstukken. In deze korte hoofdstukken zijn beurtelings Camille, Jonathan en Vincent. aan het woord. Alle drie vanuit de ik-persoon. Door de flashbacks per persoon worden veel zaken duidelijk, de personen sympathieker en leef je nog meer met ze mee. Ook de inwendige strijd van Camille begrijp je daardoor beter.

View Spoiler »
Conclusie

Ik heb genoten van dit boek, vond het zelfs beter dan deel 1. Kies voor mij. Er waren zelfs momenten dat ik zat te smullen, oftewel: met rode oortjes zat te lezen.

Tags: ,

Divider

Kies voor mij door Stefanie Van Mol | Een Boek Review

Gepost op 4 mei 2018 door Linda in boeken, Reviews / 1 Comment

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Kies voor mij door Stefanie Van Mol | Een Boek ReviewKies voor mij by Stefanie Van Mol
Also by this author: Kies voor ons
Series: Full Moon, #1
Published by Dutch Venture Publishing on April 2016
Genres: New Adult, Romance
Pages: 221
Format: Paperback
ISBN: 9789402148022
Goodreads

Jonathan werd reeds op jonge leeftijd gedwongen om harde keuzes te maken .muziek of zijn familie .
Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen.maar wanneer een knappe zwartharige dame in zijn armen valt ,is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen .

Camille verloor enkele jaren geleden haar moeder aan kanker. Haar vader is het verlies nog niet te boven en verdrinkt zich in zijn werk . Net voor haar studies gaan beginnen gaat ze met haar beste vriendin karen op vakantie. Daar laat ze zich volledig gaan en belandt op een rockconcert van Full Moon. Al van bij de eerste blik is ze helemaal in de ban van jonathan alias sticks,de drummer van de groep .Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?

review

Deze week is er een blogtour over de Full Moon serie van Stefanie van Mol.
Dit is een serie romantische boeken die draait om de populaire band Full Moon. Naast Kies voor mij, het eerste deel van de serie en Kies voor ons, het tweede deel, zijn er nu nog twee andere delen uitgekomen: Kies voor haar deel 3, Kies voor hem deel 4. Boek 5 komt waarschijnlijk in juli 2018 uit.

Kies voor ons door Stefanie Van Mol

Kies voor mij

Het concept voor New Adult roman: knappe man met een beladen verleden valt voor lief onschuldig meisje. Kies Voor mij voldoet met elk aspect aan dit concept. En toch weet Stefanie Van Mol heel snel mijn aandacht te trekken en vast te houden. Camille en Jonathan zijn sympathiek, al vind ik dat de verandering van Camilla, die van een braaf meisje in een hete chick, supersnel gaat. De dubbele agenda van Camilla weet mijn interesse in ieder geval op te wekken.

Misschien moet je het denken dan maar aan mij overlaten. Laten we wat gaan doen samen.
Ik drink snel het laatste beetje koffie op en ga staan.
Dat lijkt me geen goed idee. Het spijt me Jonathan.
Ik loop zo snel ik kan de koffiebar uit en ren terug naar ons appartement. Het laatste wat ik moet doen is verliefd worden op Jonathan. ik ben hier naartoe gekomen met een doel, en misschien is het beter dat ik mezelf nog even help herinneren wat dat doel ook alweer is.

Conclusie

Het verhaal eindigt met een mooi cliffhanger, waardoor je meteen aan deel twee, Kies voor ons, wil beginnen. Kortom: ik vind een een prima verhaal. Zeker als je niet vies bent van hot en steamy!

Tags: ,

Divider