Series: Q-serie

Ziel door Jackie van Laren | Een Boek Review

Gepost op 15 nov 2015 door Linda Kwakernaat in boeken, Reviews / 3 Comments

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Ziel  door Jackie van Laren | Een Boek ReviewZiel by Jackie van Laren
Also by this author: Zin, Lief, Vallen, Opstaan
Series: Q-serie #3
Published by Boekerij on October 5th 2015
Genres: Chicklit, Young Adult
Pages: 300
Format: Paperback
Goodreads

In Ziel, het derde deel in de driedelige Q-serie van Jackie van Laren, is er een jaar verstreken sinds het voor de tweede keer op niets is uitgelopen tussen Nina en Q. Ze heeft het opgegeven met hem: hij is te wispelturig en te gesloten. Maar ze kan hem niet vergeten, en als ze door haar werk opnieuw met hem in aanraking komt blijkt dat hij haar ook nog lang niet vergeten is. Maar kunnen ze hun hindernissen overwinnen?

stickers-Review

Precies een jaar sinds het begin van deel 1, Zin , zo begint deel 3, Ziel.
Het boek gaat verder waar Lief ophoud. Nina heeft het opgegeven en is bij Wes (Q) weggelopen.

Persoonlijk vind ik Ziel het minste van de drie. Van de stoere dj is slechts een schim over.
Natuurlijk wil je dat het goed afloopt en dat het allemaal goed komt. Maar mij is het allemaal net een beetje te zoetjes.

Wat mij vreselijk irriteerde was het woord soppy.
Wat meerdere keren in het boek voorkomt, schuingedrukt en al!
Ik zal hier wel te oud voor zijn dacht ik, maar gelukkig zei het woord mijn meiden ook niets.

Maar dat was nog helemaal niks vergeleken met hoe eenzaam ik was zonder jou, ja sorry als dat soppy klinkt, maar het was gewoon een ander soort van eenzaamheid.

Gelachen heb ik om de Elektrische Smart van Q

Elektrische Smart, mompelt hij, heb ik helemaal laten customizen.

En om de humor van Nina,

Tizzer vraagt Q, ik vraag me af of ik niet per ongeluk met al mijn lippen in het volle zicht van de verzamelde media uit die auto ben geklommen.

Ik vind dat Jackie van Laren met de Q-serie een leuke stel boeken geschreven heeft, die zeker het lezen waard zijn’. Een goed idee voor in de schoen, of onder de boom!

Tags: ,

Divider

Zin door Jackie van Laren | Een Boek Review

Gepost op 16 aug 2015 door Linda Kwakernaat in boeken, Reviews / 4 Comments

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Zin door Jackie van Laren | Een Boek ReviewZin by Jackie van Laren
Also by this author: Lief, Ziel, Vallen, Opstaan
Series: Q-serie #1
Published by Boekerij on 16 Junie 2015
Genres: Chicklit, Romance
Pages: 352
Format: Paperback
Goodreads

In Zin, het eerste deel in de driedelige Q-serie van Jackie van Laren, gaat Nina de Wit een maand lang werken voor de wereldberoemde, schathemelrijke trance-dj en producer Wessel Quist, bijgenaamd Q. Hij is een vreselijk aantrekkelijke player met een absurd drukke agenda en hij heeft een personal assistent nodig. Nina is grootgebracht door vrijgevochten kunstzinnige hippie-ouders en ze wil niets liever dan zich ontworstelen aan dat verleden. Een baan, een huis en een man zijn haar ideaal. Q, ongenaakbaar, ongrijpbaar, voortgedreven door een geheim uit zijn verleden, is precies het soort man dat ze niet zoekt. Maar daar trekt Q zich niets van aan…

Zin is deel een van een heerlijk romantische en vrolijke trilogie over een Hollandse Grote Liefde in de internationale wereld van de dance. Voor lezers van onder andere Jennifer Probst. (less)

stickers-Review

Vanaf de eerste zin, nee, vanaf de flaptekst heb ik een bepaald gevoel, namelijk : dit lijkt wel de Nederlandse Fifty Shades of Grey. Als vervolgens op pagina 19 het eerste orgasme voorbijkomt, op pagina 35 het eerste voorstel om zomaar te neuken en op pagina 37 een tipje van de sluier van het geheim van Q word opgelicht, ben ik hier al bijna van overtuigd.

Er is iets wat je moet weten. Ik leef bij mijn instinct. Alles wat ik doe is nu, in the moment, honderd procent gebaseerd op intuïtie. Zo maak ik muziek, zo leef ik, zo neem ik zakelijke beslissingen. Zo heb ik tot nu toe overleefd.

Niet dat dat erg is, want dit boek had ik in no time uit! Natuurlijk is het een standaard verhaal. Nina, een naief meisje. met natuurlijk problemen, ontmoet Q, de wereldberoemde, schathemelrijke trance-dj en producer Wessel Quist. Een onweerstaanbare gevaarlijke man, met, natuurlijk, ook veel problemen en een duister verleden. Ze raakt praktisch vanaf zijn eerste gesproken woord verliefd op hem. Brengt 30 dagen met hem door en moet totaal bereikbaar voor hem zijn. Ze krijgt een telefoon een laptop en reist met hem de halve wereld rond……

Ik wil je echt niet kwetsen hoor, maar ik moet je wel waarschuwen. Wes doet niet aan trouw. Hij doet het met iedereen, hoe hij wil, wanneer hij wil en volledig op zijn voorwaarden

Het boek leest lekker makkelijk weg en is een echte aanrader voor in de vakantie. Een literair hoogstandje is het beslist niet, maar het is een leuk en spannend verhaal.
Helaas ben ik nu wel genoodzaakt om deel 2, Lief, Q een maand later, welke in augustus uitkomt en om Ziel, Q voor nu en altijd, welke in oktober 2015, verschijnt te lezen. Want ik wil weten hoe het afloopt, hoewel ik dat natuurlijk wel raden kan 😉
Laat maar komen die boeken. Ik ga ze in ieder geval lezen.

Tags: ,

Divider