Series: Wait for You

Vertrouw op Mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek Review

Gepost op 13 feb 2018 door Linda in boeken, Reviews / 0 Comments

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Vertrouw op Mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek ReviewVertrouw op Mij by Jennifer L. Armentrout
Also by this author: Val voor mij, Witheet, Steenkoud, Ademloos
Series: Wait for You #6
Published by Zomer&Keuning on 10 oktober 2017
Genres: New Adult, Romance
Pages: 320
Format: Paperback
ISBN: 9789401908108
Koop op Bol.com
Goodreads

'Vertrouw op mij' is het zesde en laatste deel in de 'Wacht op mij'-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct onder Brock komt te werken. Jaren geleden was ze als een soort bakvis smoorverliefd op hem, maar hij zat in een geheel andere levensfase. Nu ligt die tijd gelukkig achter hen en na haar eerste weerstand besluit ze gewoon met hem samen te werken. Dat lukt heel aardig, tot ineens blijkt dat hij gevoelens voor háár heeft.

review

Zucht … Vertrouw op mij is het laaste deel in de Wait for You-serie. Ik heb deze boeken verslonden en er ongelooflijk van genoten. In Vertrouw op mij is er sprake van een tijdsprong, we zijn meer dan zes jaar verder, er zijn huwelijken geweest en kinderen geboren. Leuk de inkijk in het leven van de personages uit de vorige delen. Opvallend vind ik de verschijning van Abbey en Colton, ze komen in dit boek regelmatig voor. Blijkbaar schijnt er een novelle over hun te zijn welke (nog) niet uitgegeven in Nederland is.

Vertrouw op Mij

In dit deel draait het verhaal om Brock en Jillian, beide kennen we van Kies voor mij waar ze regelmatig in voorkwamen. Vanaf het begin is het duidelijk dat er het nodige met Jillian aan de hand is:

Toen deed mijn vader me eindelijk, letterlijk, een aanbod dat ik niet kon weigeren. Dat aanbod had iets in me aangewakkerd, iets waarvan ik dacht dat het lang geleden al ter ziele was gegaan.
Het verlangen om weer echt te léven.
Ja, nogal afgezaagd, maar het was wel zo. De afgelopen zes jaar had ik alleen van dag tot dag geleefd. ik keek niet naar de toekomst. Ik deed geen van de dingen waar ik vroeger van droomde.

Brock en Jillian hebben samen een verleden, waar vooral door Jillian met niet al te veel plezier op teruggekeken wordt.

Mijn vader wist vast wel dat Brock er was, en hij had mij niet gewaarschuwd. Daarentegen wist mijn vader ook niet wat er allemaal echt tussen mij en Brock was gebeurd. voor zover hij wist, en de rest van mijn familie ook, waren Brock en ik simpelweg uit elkaar gegroeid.
Maar ik kon het mijn ouders nooit vertellen, en ik eiste van Brock dat hij dat ook niet deed, want als mijn vader wist wat ik gedaan had en hoe ik … hoe ik gewond was geraakt, dan had hij Brock direct van kant gemaakt. Het maakte niet uit dat mijn vader Brock als een zoon behandelde en dat hij honderduizenden dollars aan tijd in Brock had gestoken.
Als hij het te weten kwam, was Brock geen lang leven beschoren.

En Bock, Hij komt met donuts aan!!! Een man naar mijn hart.

Donuts, zei Brock. Alleen geglazuurd. Geen gekkigheid aan de binnenkant verder. Ik weet dat je niet houd van vulling. Ze zijn ook vers. Ik heb ze gehaald bij de bakkerij in Shepherdstown die die dingen de hele dag door maakt.

Conclusie

Ik vind het een heerlijk verhaal en Jillian een lieve toffe meid. Die vecht voor wat ze waard is, en dat is nogal wat!
Ik neem met pijn in mijn hart afscheid van de Wait for You- serie. Gelukkig heet Uitgeverij Zomer & Keuning aangegeven dat 24 april 2018 Het probleem met Voor Altijd uitkomt!
En …. minstens nog een novelle want:

Wow zegt Steph hard, en ze leunde achterover tegen de rugleuning. heb je daar een trouwring aan je vinger? Ze stak haar hand uit en greep Katies arm. Ja he?
Wat? vroeg Abbt verbaasd. Sinds wanneer ben jij getrouwd?
Met wie ben jij getrouwd? vroeg Roxy.
Calla, die nog steeds niet aan het werk was gegaan, schudde verwonderd haar hoofd. En kennen we hem?
Katie giechelde. Ja. Ik ben afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. In Las Vegas. Ze deed een stap achteruit en wiebelde met haar vinger. En jullie kennen hem niet, zei ze. Nog niet. Maar dat komt nog wel. En jullie gaan hem leuk vinden.

Tags: ,

Divider

Kies voor mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek Review

Gepost op 5 okt 2017 door Linda in boeken, Reviews / 1 Comment

Kies voor mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek ReviewKies voor mij by Jennifer L. Armentrout
Also by this author: Val voor mij, Witheet, Steenkoud, Ademloos
Series: Wait for You #5
Published by Zomer&Keuning on 5 April 2017
Genres: New Adult, Romance
Pages: 304
Format: Paperback
ISBN: 9789044348040
Koop op Bol.com
Goodreads

Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout is het vijfde deel in haar waanzinnige Wacht op mij-serie. In deze New Adult-roman spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Allebei hebben zij een gezonde relatie met casual sex – vinden zij althans. En dat is ook niet zo moeilijk zolang er geen gevoelens bij komen kijken. Maar laten Steph en Nick die nu juist wél voor elkaar ontwikkelen… ja, dan wordt het een stuk ingewikkelder.

Kies voor mij is een New Adult vol vaart, humor en natuurlijk ook het nodige drama. Laat dat maar aan Jennifer L. Armentrout over!

Met het event met Jennifer L Armentrout in aantocht, vrijdag 20 oktober ga ik haar ontmoeten, is het de hoogste tijd om deze recensie online te zetten.

Stel al je vragen aan Jennifer L. Armentrout, laat je boeken signeren en geniet van alle leuke activiteiten en standjes die we voor je geregeld hebben. Tickets zijn nu te koop en zijn inclusief consumptie, diverse hapjes en natuurlijk een fijne goodiebag met daarin o.a. Vertrouw op mij, het allernieuwste boek van Jennifer L. Armentrout!

review

Kies voor mij

In Kies voor mij Spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Beide figuren komen in de vorige delen voorbij, waarbij Stephanie als de enge mannenverslinder neergezet werd. Die indruk kreeg ik in dit verhaal helemaal niet. Eerder een jonge zelfstandige vrouw die precies weet wat ze wil.

Waarom het mij zo trof dat ze het oké vind om een one night stand te hebben? Ik heb geen idee, want eerlijk gezegd vind ik dat ze groot gelijk heeft.
Als het voor mannen oké is, waarom dan niet voor vrouwen? Ze komt prima voor haar rechten op, soms snoeihard.

Stephanie, zei hij met zijn lage stem. Wat doe jij hier?
Sinds die ene avond ben jij hier niet meer geweest, verklaarde hij. Dus ik dacht we elkaar daarin begrepen.
Kennelijk niet dus.
Eén nacht. Eén keer. Je hebt geen reden om hier te komen, gewoon niet.
Oké, als ik het goed begrijp, zei ik met een verbazingwekkende kalme stem: Jij dacht dat ik niet naar de bar zou komen omdat wij iets met elkaar gedaan hebben?
Even om te peilen of we wel op dezelfde golflengte zitten: denk jij dat ik hier ben puur en alleen voor jou?
Nou ja waarom zou je anders hier komen? Iemand als jij past veel beter in bars en clubs in de stad.
Iemand als ik? Jij bent ongelooflijk. Voor zover ik weet is deze bar niet jouw speeltuin. Je kunt wel zeggen wat andere mensen -andere vrouwen- wel en niet mogen doen, maar dat zal niet, dat zal nóóit bij mij werken.
Ik heb nooit spijt gehad van de dingen die ik gedaan heb. Tot nu.

Conclusie

Ik vind Stephanie en Nick een geweldig koppel, de spanning spat er vanaf. Dat, gecombineerd met aardig wat drama en Nick’s duistere verleden, smeed het samen tot een geweldig boek.
Net zoals in de eerdere delen (Wacht op mij, Ga voor mij, Blijf bij mij, Val voor mij, )komen de vorige koppels voorbij. Het wachten is op een boek over allemaal, wauw dat zou wat zijn!

Tags: ,

Divider

Blijf bij mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek Review

Gepost op 3 jul 2017 door Linda in boeken, Reviews / 1 Comment

Blijf bij mij door Jennifer L. Armentrout | Een Boek ReviewBlijf bij mij by J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Also by this author: Val voor mij, Wacht op mij, Ga voor mij, Witheet, Steenkoud, Ademloos
Series: Wait for You #3
Published by Zomer&Keuning on October 1st 2015
Genres: New Adult, Romance
Pages: 352
Format: Paperback
ISBN: 9789401905688
Koop op Bol.com
Goodreads

Calla heeft een heleboel meegemaakt. Een heleboel shit, welteverstaan. De littekens daarvan draagt ze nog altijd met zich mee, ook nu ze zich aan haar verleden heeft ontworsteld en een studie volgt om een betere toekomst voor zichzelf te creëren. Maar haar zorgvuldige planning valt in duigen als ze erachter komt dat haar drugsverslaafde moeder al haar spaargeld erdoorheen heeft gejast en een creditcardschuld op haar naam heeft gemaakt.

Calla gaat terug naar haar geboorteplaats om voor de zoveelste keer haar moeders puinzooi op te ruimen. In haar moeders café vindt ze echter... niet haar moeder. In plaats daarvan staat er een wel erg prettige verschijning achter de bar. Hij stelt zich voor als Jax, en vanaf dat moment verdwijnt hij niet meer uit haar leven - en ook niet uit haar gedachten.

review

Wait for You

Ja hoor, alweer een ontzettend leuk boek, het derde alweer in de Wait for You-serie.
Na Wacht op mij, deel 1 en Ga voor mij, deel 2, nu dus Blijf bij mij , deel drie.

En, …… weer een lid bij de Hot Guy Brigade!
Oftewel de Lekkere Jongens Brigade, namelijk Jax. en samen met Jax, nog een handje vol vrienden van hem.
Hoe Jennifer Armentrout het voor elkaar krijgt? Geen idee. Maar ik zat alweer op het puntje van mijn stoel.

Het leuke van deze serie is dat dat de stelletjes uit de eerdere boeken er ook in voor komen, en eventuele toekomstige stellen ook!
Je blijft zo meeleven met de anderen, herkent ze, terwijl ze niet de hoofdrol meer spelen.
Ik heb namelijk Val voor mij, deel 4, als eerste gelezen. Wat heel goed kan, maar het is leuker als je toch de boeken hebt gelezen.

Blijf bij mij

Het is een heerlijk verhaal. Met een voor Jennifer typische openingszin waarmee ze meteen je volle aandacht heeft.

Ik werd omringd door de Lekkere Jongens Brigade.
Veel mensen dachten dat de Lekkere Jongens Brigade een mythe was. Niks meer dam een broodje aap verhaal, maar het is een echt, levend en ademend fenomeen – , meerdere fenomenen om precies te zijn.
Het kwam zelden voor dat ze allemaal bij elkaar waren en daarom waren ze een soort campusmythe geworden, maar wow als ze samen waren, dan had je ook wat.

In Blijf bij mij zijn de hoofdrollen weggelegd voor Calla en Jax.

Calla

Calla heeft een vreselijk verleden mee te torsen en verbergt dat voor haar beste vrienden omdat ze zich schaamt. Ze weet precies wat ze gaat doen, denkt ze, en dan ontmoet ze Jax. Maar ook Jax heeft een volle rugzak. En toch ..

O, man, man, man …Er stond een man achter de bar van het soort dat waarvan ik nooit had verwacht het in Mona’s te zien.
Het knappe-bar-alarm begon te loeien.

Jax

Jax is een onofficieel lid van de Hot Guy Brigade en ….. hij leest!

Mijn blik ging langzaam zijn kant op. Toen zag ik pas dat hij een boek op zijn schoot had liggen. Las hij? O god, jongens die lazen waren net zo zeldzaam als eenhoorns, Ze bestonden alleen in sprookjes.

Het mag duidelijk zijn: ik vind het een geweldig boek en een geweldige serie!
En aangezien ik deel 4 al gelezen heb, op naar deel 5 Kies voor mij

Tags: ,

Divider

Ga voor mij door Jennifer L Armentrout | Een Boek Review

Gepost op 23 mrt 2017 door Linda in Reviews / 2 Comments

Ga voor mij door Jennifer L Armentrout | Een Boek ReviewGa voor mij by J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Also by this author: Val voor mij, Wacht op mij, Blijf bij mij, Witheet, Steenkoud, Ademloos
Series: Wait for You #2
Published by Zomer&Keuning on March 2015
Genres: New Adult, Romance
Pages: 331
Format: Paperback
ISBN: 9789401903516
Koop op Bol.com
Goodreads

Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…
De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

review

Ga voor mij

Ga voor mij is het tweede deel van de geweldige Wait for me – serie. (Wacht op mij)
In dit boek gaat het om Tess (Teresa) , het zusje van, jawel, Cam! Zij kwam ook in deel 1 Wacht op mij voor.
Jase is de beste vriend van Cam. Wat leuk is, is dat je Cam en Avery ook regelmatig voor bij ziet komen.

Ik heb het boek echt in één ruk uitgelezen, het had me meteen te pakken. Wat mij opviel is dat het heel goed los van Wacht op mij te lezen is. Als je het wel gelezen hebt, maakt dat de boel wel net wat aantrekkelijker.

OMG Jase!!!!! Jase brengt elke keer een geweldige cupcake mee …..
Hij is lief, zorgzaam en .. beschadigd.

Hij was een vriend
De reddende engel van mijn broer.
En de bron van al mijn vlinders

Tess is ook niet schadevrij.
Haar rugzak is redelijk gevuld.

Een brandend gevoel vormde zich in mijn maag toen ik zag hoe hij haar vasthad. Hoe vaak had Jeremy mij zo vastgepakt? Te vaak om op te noemen. Ik werd er misselijk van om dit te zien. Het deed me denken aan dingen waaraan ik niet herinnerd wilde worden.

En dan het einde, pfff deze duistere kant had ik niet aan zien komen.
maar Jennifer L Armentrout schrijft nog steeds een stijl die mij vaak aan het lachen maakt.

Hij ging verzitten en vloekte zachtjes. Ik weet dat je dit niet eerder wilde horen, maar moet je nu eens luisteren. Hij is een domme kneus, maar hij houd wel van je.
Ik opende mijn mond.
Ja. ik weet dat hij je op een afstand wilde houden of zo, maar hij is een kerel, en kerels weten niet altijd wat goed voor ze is. Dat kan ikzelf toegeven. We doen nu eenmaal domme dingen.

Conclusie

Haha het mag duidelijk zijn ik zwijmel van Jase (en van Cam )
Waar kan ik hier een blik vol van vinden?
Ik vind het een ontzettend leuke reeks.
Minpuntje: ik denk dat ik een verkeerd exemplaar heb gekocht, want de vertaling haperde aan allerlei kanten.

Tags: ,

Divider