Shadows 3 , #PHOT 13

Gepost op 22 mei 2012 door Linda Kwakernaat in foto, persoonlijk, Phot / 7 Comments

Shadows

Vandaag weer een shadow, deze is voor mij zeer kostbaar  .
het zijn mijn 2 meiden , die samen poseren,
De kracht (voor mij ) zit in de symboliek.

#Phot Photo on Tuesday.
Dat is waar #Phot voor staat.
Een initiatief van Karin Ramaker.
Deze opdracht is een vrije foto-opdracht,
zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht.
Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht,
waarmee ik – net als vele andere bloggers – aan de slag ga voor een blog

Tags: , ,

Divider

7 responses to “Shadows 3 , #PHOT 13

  1. Hoe langer ik kijk, hoe mooier ik het ga vinden. Hoe meer het symboliseert. Echt Kunst, eigenlijk. Zelfs als buitenstaander kun je er iets uithalen. Er gaat zo’n lieve, blije uitstraling vanuit. Je ziet twee vrouwen die van elkaar en iemand anders houden (degene die de foto nam?). Prachtig.

Geef een reactie