7 responses to “Testlog nummer 2

  1. Frans

    Goedemiddag hahaha nog een plakkerdeplakker en lukt het een beetje linda ;P .De afmeting van de kop weet ik niet linda ik heb die van roos toen opgeslagen en die in mijn kop gezet en aangepast 😉 ik denk dat roos die maat wel weet ik doe het altijd simpel hahaha kussss

  2. Roos

    Hallo kameraadje op plak!!!

    Het gaat jopuw vast wel lukken meissie, heb geantwoord op je in de offtopicpagina en staat bij zwarte paraplu van Pluisje een uitstekende uitleg hoe in je sidebar plaatjes plaatsden om op te leuken zoals bij mij de roosjes/kalender animator’s twee en de logo van netwerk. Ik vond het effe eng om te doen maar hulpje schrijf begin en eind van de code op mocht het fout staan weet jij wat je weg moet halen dus de code die dan zo beginnen en eindigen

Geef een reactie