Thuis in Virgin River door Robyn Carr | Een Boek Review

Gepost op 10 okt 2014 door Linda Kwakernaat in boeken, Reviews / 11 Comments

Ik heb dit boek gratis ontvangen, in ruil voor een eerlijk review. Dit beinvloed in geen geval mijn persoonlijke mening.

Thuis in Virgin River door Robyn Carr | Een Boek ReviewThuis in Virgin River by Robyn Carr
Published by Harlequin Books SA on 14 oktober 2014
Genres: Adult, Romance
Pages: 298
Format: Paperback
Source: Not Just Any Book
Goodreads

Het enige wat Melinda Monroe wil is weg. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd en alles haar herinnert aan Mark - haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie waarin gevraagd wordt naar een verpleeg- en verloskundige voor Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut aan een modderweg te zijn, waar ze met haar stadse cabrio meteen in vast komt te zitten. En de plaatselijke arts die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar. Inpakken en wegwezen, denkt ze dus, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst onderdak vinden voor de baby, besluit ze. En eerst misschien ook beter kennismaken met die knappe eigenaar van de plaatselijke bar? Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben?

stickers-Review

Het is een heerlijk luchtig verhaal over een jonge weduwe Melinda en een stoere ex marinier Jack. Een love story in de dop. Melinda vlucht uit LA om opnieuw te beginnen.

Na een tijdje was ze haar vriendinnen, hoe dol ze ook op hun was, gaan associëren met Marks dood. De medelijdende blik in hun ogen was al genoeg geweest om haar verdriet weer naar boven te brengen. Op een gegeven moment had het geleken of alles tot één grote kluwen van pijn en verdriet was samengebald.

Het is een leuk boek voor tussendoor en het leest lekker weg.

Persoonlijk vind ik het boek een beetje te *feel good*. En de dialogen soms te simpel en te uitgebreid.

Maar het is een aanrader voor een avondje bij een knapperend houtvuur, om lekker weg te dromen en je je even nergens zorgen over te maken.

14 oktober 2014 verschijnt bij uitgeverij Harlequin Thuis in Virgin River, een romantische roman van Robyn Carr.
200 leden van de Not Just Any Book Club lezen deze roman en schrijven een recensie.

Tags: ,

Divider

11 responses to “Thuis in Virgin River door Robyn Carr | Een Boek Review

  • Ik ken mannen die dat zijn. eerlijk waar. en dat zijn ook de mannen die echt niet over zich heen laten lopen. Eerlijk gezegd hebben ze zeker de broek aan.

  • Hehe. Bedoelde niet dat zij alleen de broek aan hebben, maar vooral dat ze geen watjes zijn en andere alle beslissingen laten nemen.

   En wat ik verder bedoelde, is dat die mannen echt bestaan. 😀
   en btw, geduldig zijn, betekend niet dat je het nooit kan verliezen…..

  • Hi Di Mario/די מריו,

   Een vraagje, ga je op een enkele review af, of lees je er meerdere?
   Graag zou ik je mening willen weten als je mijn recensie hebt gelezen over dit boek.
   je kan hem vinden op mijn Blog, followmemove.wordpress.com.

   Groetjes Anja

   • Sorry Linda. Wist niet dat het verplicht was. Waarom ik niet reageerde op jou blog. is dat er vrij weinig om op in te gaan is. Het is jou mening. punt. Het is kort. Is niet erg, Ben het niet met je eens. Maar als ik daarop verder reageer. respecteer ik jou mening niet. Ieder geval, dat vind ik. Dus eigenlijk reageerde ik daarom niet op jou blog, maar wel op een reactie.

    Wou en wil je echt niet voor het hoofd stoten. Ik hoop dat je mijn redenatie snapt?

    Groetjes Anja

Geef een reactie