Uiterlijke schijn bedriegt!

Gepost op 24 jun 2013 door Linda Kwakernaat in blogpraat, persoonlijk / 16 Comments

Lang , lang geleden heb ik geleerd dat uiterlijke schijn bedriegt!
Deze opvatting is in de loop der jaren allen maar versterkt.

Hoe iemand er ook uit ziet, hij kan een grote klant zijn.
Meerdere keren heb ik dat op de zaak bevestigd gezien.
Eens, terwijl wij midden in een verbouwing zaten, gingen we totaal onverwacht we naar een Renault-dealer.
We hadden interesse in een Espace, maar de verkoper niet in ons.
De auto bij een andere dealer gekocht!

Afgelopen maandag, 24 juni, hadden we tijdens #blogpraat last van een vervelende mug.
Ene dame bleef haar goede doel promoten terwijl we bezig waren om 3 blogs te reviewen.
Telbare keren werd er vriendelijk verzocht om tot na 21.00 uur te wachten,
maar ja,……
En toen vloog dit de ether in
 

Eigenlijk, eigenlijk ben ik er enorm pissed over!
Waar haal je het lef vandaan?

Ach het gaat jou ook geen flikker aan!
-Het feit datik totaal in de prak heb gelegen na een zwaar ongeluk~!
Afgekeurd en weer teruggekeerd in het arbeidsproces , als leidingevend van een afdeling.
-Dat ik vervolgens een longziekte en een darmziekte kreeg, en tussen de zware operaties door bleef werken, en zelfs 2 kinderen kreeg.
-Daarna zo ziek was dat ik de strijd op moest geven en moest stoppen met werken.
-Zodra het weer een beetje ging, de opleiding voor pedicure ben gaan volgen en weer ben gaan werken.

En nu durf jij mij te vragen wanneer je mij beledigd hebt???

Wel vanavond!!

Op *haar* verzoek mijn volgende tweet, recht uit mijn hart!

Tags: , ,

Divider

16 responses to “Uiterlijke schijn bedriegt!

 1. Janine

  Hè bah, ik las met een half oog mee vanavond en snapte er niks van, maar nu zie ik wat er aan de hand is.
  Heel naar dat iemand een normaal gesproken leuke en constructieve avond zo kan verpesten met spam en trolling.
  Trek het je niet aan, genoeg mensen die jou en alle andere serieuze deelnemers aan blogpraat wel op waarde weten te schatten!

 2. Heb ook even teruggelezen en belachelijke reactie inderdaad. Sommige mensen snappen gewoon niet hoe het leven in elkaar zit.
  OT ja leuk he van die 8ste Dan , werd gevraagd of ik mee wilde naar Schiphol en natuurlijk doe ik dat dan.

 3. Ik heb net even teruggelezen. Hoe goed het doel ook, het is asociaal om zo te blijven inbreken op een groepsgesprek.
  Goed dat je het van je afgeschreven hebt.
  Groet!

 4. Ja, sommige mensen denken niet na, of ze worstelen weer met problemen in eigen leven en reageren dan af op internet. Ook zij kan een verhaal hebben.
  Hoe je het ook wend of keert, je hebt er een goed logje aan overgehouden, recht uit het hart en daar waar een weblog voor dient, wat meer diepgang dan de twitter.

 5. Ruud

  Ik ben sprakeloos. En kom je even een knuffel geven. Twee. Drie. Zoveel je er wilt. Ik gun het je om het naast je neer te leggen en je er niet meer door te laten raken. Kijk de comments, wij zijn bij je. Blijven bij je.

  xxx + #hug

 6. Anne

  Ha Linda,

  Het conflict ken ik niet, dus dat is niet mijn ding .
  Dat uiterlijke schijn nep is kan ik me helemaal in vinden. Anne

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 7. Ik heb die tweets helemaal niet meegekregen (onbewust gefilterd, denk ik).

  Er zijn heel veel mensen die wel weten hoe hard je hebt gewerkt voor waar je nu bent en daar respect voor hebben 🙂 Ik in elk geval wel! En dat iemand dan even tussendoor komt schreeuwen voor aandacht ten koste van jou, dat ligt niet aan jou. Ik denk eigenlijk dat het helemaal niets met jou te maken had, desondanks blijft het een nare reactie natuurlijk.
  Maar trek het je niet aan, wees trots op jezelf! Dat zijn we in de #blogpraat-familie ook op je 😀

 8. Roos

  Ik lees de conversatie terug, waar ik niemand ‘domme doos; heb genoemd of ‘verwende prinses. Zou je ajb die screenshots van jou en Ruud ook willen toevoegen voor een compleet beeld? Ik lees mijn tweet terug en wellicht kun je deze zien als een belediging, was nimmer mijn bedoeling.

  Wat wel? kijken en proberen of een bloggers community openstaat om een blog te delen die aandacht nodig heeft. Dat kan tijdens dat uurtje dat kan erna. De intentie is goed. Extra aandacht vragen mocht niet.

  Daar werden jij en twee andere medebloggers heel boos over. Onterecht denk, was een openlijke discussie voer het dan in een afgesloten community/groep. Ik zocht aandacht voor Artsen Zonder Grenzen – voor het blog van Maartje: http://www.azgweblog.nl/bloedend-hart/ meer niet.

  • Luister, Roos. De manier waarop jij aan het drammen was iedere paar minuten, terwijl Elja al direct had gezegd dat het op de agenda kon, dat is spammen. Artsen zonder Grenzen is zeker een goed doel, maar door jouw tweets heb je de zaak meer kwaad dan goed gedaan. Er is je verschillende keren vriendelijke verzocht om te stoppen en na negen uur nog in de nazit verder ter praten. Elja en Ruud en nog een paar anderen hebben je daarna nog netjes te woord gestaan, maar toen reageerde je nog amper.
   Je houding en je manier van doen, de totaal onverklaarbare aanval op Linda die jou daarna een domme doos noemde was geheel onterecht van jouw kant. Dat wij daarna boos worden, kun je niet als onlogisch zien lijkt mij.
   Maar dat je daarna je volgers de hashtag laat spammen met nog meer onterecht commentaar, dat doet je zaak nog minder goed. Je hebt het grondig voor jezelf verpest. Niet alleen bij mij, maar ook bij een flink aantal anderen. Je hebt Elja, die je claimt hoog te hebben zitten, een enorme domper bezorgd. Daar wil ik je hatelijk voor bedanken en nee, dat is geen typfout.
   Jij en je vriendjes zijn te ver gegaan door de hashtag zo te misbruiken. Dit is totaal respectloos en dan ga je op Linda’s blog ook nog even verder.
   Als Artsen zonder Grenzen het van personen zoals jij moet hebben, dan houd ik mijn hart vast voor de donaties. En dat is heel jammer, want nogmaals: dit is een goede zaak. Jammer dat je niet door hebt dat het zo niet werkt in de wereld. Dat spijt me echt.

 9. Het spijt me dat ik het niet voor je opnam, Linda. Kon gewoon niet geloven dat het zo bedoeld was.

  Zit nu de timeline door te lezen en snap er nog steeds helemaal niets van. Niet van de persoonlijke aanval en niets van het gebruik van de hashtag. Iedere paar minuten begin ik een tweet te typen vanwege nieuwe tweets met de hashtag en stop ik weer.

  Net al vier keer deze comment opnieuw ingevoerd.

  Ik ga maar slapen. Maar jij bent geweldig en sterk en betrokken en het maakt me niet uit wat voor werk je doet en bovendien, of je nou CEO of pedicure of verpleegster of consultant of leraar of whatever bent, is het een meer dan het ander? Snap ik ook niets van. Echt helemaal niets.

  Snap er eigenlijk uberhaupt niets meer van.

  Mag geen sorry zeggen van je maar toch: het spijt me dat dit zo liep. 🙁 X

 10. Ben erg blij dat ik er niet bij was vanavond, hoewel ik anders misschien had kunnen reageren.
  Wat een buitengewoon akelige opmerking! Zelfs zónder jouw geschiedenis zou dit volkomen onrespectvol zijn. En dat voor iemand die voor goede doelen bezig is, schandelijk.
  Probeer het naast je neer te leggen, het zegt meer over haar dan over jou!!

Geef een reactie