#WOT 34, Expliciet

Gepost op 23 aug 2012 door Linda Kwakernaat in persoonlijk, WOT / 9 Comments

Expliciet * uitdrukkelijk vermeld of erbij geschreven.

Het zal sommige van mijn volgers opgevallen zijn,  vandaag heb ik mijn oude blog geimporteerd. (veel berichten op twitter lol) Om expliciet te zijn, met behulp van  Irene.
Veel werk ligt er in het verschiet , bijwerken , plaatjes vervangen etc. Hierbij vermeld ik  : voorlopig ff niet!

In de vakantie heb ik een zeer rigoreuze beslissing genomen.  Ik ga vanaf nu al het achterstallige werk ( he bah!!! heul veul klussen) inhalen en zorgen dat ik  bij ben. Daarvoor heb ik “voorlopig” mijn pianoles opgeschort, stop ik met bestuursfunkties ed, ga minder tijd op twitter verdoen (zou het?)

Mij is opgevallen dat allerlei zaken prioriteiten van me krijgen, maar dat achterstallige werk hangt als een zwarte wolk boven me hoofd, en drukt op mijn schouders . Dus tijd om er iets aan te gaan doen. Tot die tijd mag ik van mijzelf dus niet aan mijn blog werken, wel blogjes schrijven , maar niet! ………
En terwijl ik juist in dit klusje zo’n giga zin heb!!

De Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden en blogposts lezen, check hier! Vergeet ook niet de link naar je eigen blogpost in de comments te zetten zodat anderen je blog kunnen lezen en reageren.

Tags: , ,

Divider

9 responses to “#WOT 34, Expliciet

 1. oma

  Ha Linda,

  Blijkbaar loop je toch al achter, ga je gewoon stap voor stap beginnen, niet overspannen alles op zijn kop zetten.
  Hou je ons ook regelmatig op de hoogte. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. Je hebt het zo druk als je het zelf maakt, denk ik wel eens.
  Ja, ook een kwestie van prioriteiten stellen.
  Ik zeg altijd maar, het werk blijft wel in de wereld, ik niet,

 3. Heel herkenbaar: keuzes maken, tijd voor mezelf, opruimen. Daar heb ik al ‘wat’ blogs & tweets over geschreven en velen zullen volgen.

  Enne… voor mij is het behulpzaam alles in stukjes te delen. Haalbare doelen stellen. En het ‘moeten’ afwisselen met ‘leuks’, ook heel belangrijk. Misschien kan je dan zo af en toe voor jezelf een blokje ‘Blog’ inplannen 😉

 4. Ruud

  Ik wens jou succes. En ik hoop dat je heel snel expliciet door zult hebben dat er ruimte moet blijven buiten de zelf opgelegde ‘moetjes’. Of zit je het in je blog allemaal veel strakker voor te stellen dan de werkelijkheid? Want dan wens ik je namelijk alleen maar explciet succes! xxx

 5. LOL, ik ben blij dat je m’n naam zo expliciet vermeldt… 😯

  Voor het overige; begrip heb ik er wel voor, maar vind het wel een beetje jammer…

Geef een reactie