#WOT deel 5, Symbool

Gepost op 31 jan 2013 door Linda Kwakernaat in familie, persoonlijk, WOT / 14 Comments

#WOT deel 5, Symbool

Symbool ~ 1) Aanduiding 2) Beeld 3) Belijdenisschrift 4) Embleem 5) Herkenningsteken 6) Karakter 7) Kenteken 8) Kenmerk 9) Letter 10) Mascotte 11) Teken 12) Voorbeeld 13) Wiskundig teken 14) Zinnebeeld

Symbool?? Mwah, daar heb ik niets mee. Deze zin heb ik nog niet getypt, of ik word door mijn beide meiden gecorrigeerd! Ow nee?? Ow nee? En what about? Ja dames jullie hebben gelijk,..
Wij hebben wel wat met één symbool!

De uitgelichte afbeelding is de voorkant van onze *zelfgemaakte*-trouwkaart.
De eerste zin op de kaart was : Samen Kwaken wij verder!
I confess, de kikker staat in ons gezin ergens voor.

De eerste keer dat mijn maatje mijn ouders ontmoette, we gingen zeilen, vroeg mijn vader serieus : “Dit is een grapje he Lin?” Kwakernaat, tssss
Ik ben geboren in Nieuwer-Amstel, tegenwoordig Amstelveen. In het Amsterdams is je naat je kont, en kwaak een eend dussssss.
Begrijpelijk dat ik lang heb nagedacht of ik wel zo wilde heten?? Immers *van der Zee* klinkt toch veel beter!

Nadat ik dit trauma had verwerkt besloot ik van de nood (en die was hoog) een deugd te maken.Ik vind kikkers dus leuk. Overal vind ik kikkers, sleutelhangers en beeldjes. En bij ons achter in de sloot, word er in het voorjaar wat afgekwaakt! 😉

“If it looks like a duck, and quacks like a duck, we have at least to consider the possibility that we have a small aquatic bird of the family anatidae on our hands.”
Douglas Adams

Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht.
Vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen.
Wil je hier meer over weten? Lees dan hier

Tags: , ,

Divider

14 responses to “#WOT deel 5, Symbool

  1. Hahaha! Zo had ik nog nooit naar jouw naam gekeken. Nu wel natuurlijk… 🙂 Leuk, die kikkers! En wat grappig dat je meiden je er op wezen!

  2. Wij hebben een vijver en dus ook kikkers. Een heerlijk gespreksonderwerp tijdens mijn bevalling voor de verloskundige en mijn man. Dus ja sindsdien staan ze ook bij mij wel symbool voor overmacht wellicht. In ieder geval had het indirect alles met de liefde te maken natuurlijk 😉

Geef een reactie